• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Muslere'ya ve Taffarel'le Amerika'dan Teklif Var

Muslere'ya ve Taffarel'le Amerika'dan Teklif Var

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'ya ve kaleci teknik direktörü Taffarel'e, Ersin Düzen'in spor haberleri açıklamalarına göre Amerika'dan teklif olduğu açıklandı. Los Angeles Galaxy takımının oldukça iyi futbolcuları takıma toplarken, sponsorları ile birlikte alım yapıyor olmasından dolayı, Muslere'nin teklife nasıl bir yanıt verdiği ise henüz bilinmemekte. Başarılı file bekçisine her zaman tekliflerin geldiğini belirten Düzen'in, transfer için doğru zeminin oturmadığı için, transferin gerçekleşmediğini ve Muslere'nin bu transfere cevap vermeyeceğini belirtmiştir. Galatasaray'ın bu yıl ligde istediği istikrarı ele almamış olması ve akabinde mali sıkıntılar nedeni ile sezon içinde ve sezon bitiminde de bir çok yıldız futbolcunun da takımdan gidecek olmasından dolayı, taraftarların da yoğun baskısı altında bulunmaktadır. Aslında bu durum tüm büyük takımlarda geçerli olduğu için, mali krizden kurtulmanın yolunu arayan takımlar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek mali çözümleri taraftar ile almayı hedeflemektedirler. Spor haberleri ile her zaman yaşananlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Türkiye'nin güçlü medya kuruluşları arasında yer ana ve yayıncılık ilesi ile gerek spor haberleri ve gerekse de kaliteli yayınları ile her zaman tarafsız olarak gündemden haberler okuyabileceğiniz Ajanshaber.com sayesinde, haber için etkili bir siteyi takip edebilirsiniz. Böylelikle futbol gündemini de yakından takip edebileceğiniz için, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere, tüm futbol takımları ile ilgili haberler okumaya başlayabilirsiniz.

Gündemi en hızlı şekilde okumak isteyenler için oldukça etkin olan haber sitesi ile sizde Süper Toto Süper Lig maçlarının tamamını takip ederek, takım içerisinde ki olayları da öğrenebilirsiniz. Siyaset, ekonomi, sağlık, yerel ve ulusal olarak da haberler okuyabileceğiniz site sayesinde, artık spor haberleri için de objektif medyanın avantajlarını yaşamış olacaksınız.

 

Son Dakika Haberler İle Gündemi Öğrenenin

 

İnternet sayesinde, yaşanan olayları en hızlı şekilde öğrenebiliyor olmamız nedeni ile sizde artık haber okumanın ve gündemden son dakika haberler ile yaşananlardan anında haberdar olmanın avantajlarını yaşayarak, spor haberleri gibi bir çok haberi de böylelikle okumaya başlayabilirsiniz.