• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Smeet Oyunu Nedir Nasıl Oynanır

Smeet Oyunu Nedir Nasıl Oynanır

Oyun dünyası günümüzde yaşamın her alanına el atmıştır diyebiliriz. Büyük küçük demeden her insanın elinde telefonuyla veya bilgisayarıyla oyun oynadığını görmekteyiz. Her yıl onlarca da oyun piyasaya çıkmaktadır bu oyunlardan her biri smeet oyunu kadar kalıcı yer tutmamaktadır insan zihninde çünkü diğer oyunlar bu oyuna karşı çok yüzeysel kalmaktadır ancak smeet oyunu neredeyse insan yaşamını kopya edinip sanal dünyayla buluşturmaya başarmıştır. İnsanların gerçek dünyada hayal ettiklerini hiç olmazsa sanal dünyada elde etmelerine katkıda bulunmuş ve insanın mutluluğunu artırmaya aracı olmuştur.

Bu oyun oynarken hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz.Smeet dünyasında sizde önce kendi karakterinizi oluşturup sonra diğer karakterle sanal dünyada ki çevrenizi arttırabilir her gün oynayarak seviye atlayabilir kendinizi ve kentinizi geliştirebilirsiniz. Smeet çevrimiçi oynamak zorunluluğu olduğu için oyunun içinde bulunan herkes ile sohbet edebilme imkanını bizlere tanımaktadır. Bu oyun da her kişi kendi kentini kurmayla başlarlar ardından bir yönetici edasıyla şehri yönetip kazanç elde etmeye çalışırlar sonra da elde edilen kazançları şehir için bir yatırım haline dönüştürürler ve kentlerini sıralamada daha gelişmiş şehirler arasına katmaya çalışırlar. Smeet sayesinde artık kişiliğinizi tamamen sanal dünyaya yansıtabilir kendi hayal dünyanızda nasıl bir şehirde yaşamak istiyorsanız onu gerçekleştire bilirsiniz ve böylece ne kadar iyi bir yönetici olduğunuzu kanıtlamış olursunuz. Bu oyun üç boyutlu bir oyun olmak birlikte birçok özelliği de bünyesinde barındırmaktadır. Bu oyunu oynarken ekrandaki görüntünün kalitesi en iyi seviyede olduğu için sağ sağlığımıza da zarar vermeyecektir.

Bu oyunun içerisinde diğer kullanıcılara fark atmak kimsenin ulaşamadığı imkanlara sahip olmak isterseniz vip üyeliği alabilirsiniz. Vip üyeliği sizin şehir yönetiminde başarınızı diğer yöneticilere göre arttıracaktır herkesten farklı aktivitelere siz ulaşabilirsiniz. Smeet sizin için sadece eğlenceli bir oyun olarak kalmayacağından emin olabilirsiniz siz bu oyunu yaşam biçimi olarak görüp bu doğrultuda hareket edeceksiniz. Bu oyunda başarmakta kazanmak ta çok kolay kazanmanın ön önemli püf noktası oyuna kaydolup düzenli bir şekilde oynamak ile olur. Hadi artık sende smeet te şehrini kur ve kendini kanıtla.