• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Özgecan'ın katilini kim öldürdü? Özgecan'ın katili gömülemiyor

Özgecan'ın katilini kim öldürdü? Özgecan'ın katili gömülemiyor

Özgecan'ın katilini kim öldürdü? Özgecan'ın katili gömülemiyor

Genç Özgecan Aslan'ın katilini cezaevinde öldüren hükümlünün adı ortaya çıkarken, ifadesinde tabancayı tuvalette bulduğunu söylediği öğrenildi. Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin Adana'da torpağa verilmesine izin verilmedi. özgecan'ın katilini kim öldürdü?, Özgecan Arslan haberleri.  2017, internet haber, en son haber

Bilindiği gibi minibüs şöförü olan kişi Özgecan'ı acımasızca öldürmüş ve tecavüz etmişti. Tüm ülkeyi yasa boğan olaydan sonra yasalar ve cezalar arttırılmış olsada halen kadına şiddet ve cinsel istismar olayları devam ediyor. Özgecan Arslan olayı hakkında yaşanan gelişmeler şu şekilde.

İhlas haber ajansından alınan bilgilere göre; Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldürdüğü için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Ahmet Suphi Altındöken ile oğluna yardım ettiği için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Necmettin Altındöken Kürkçüler Cezaevi'nde vurulmuş, oğul Altındöken kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Adana Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış, Adalet Bakanlığı da Adana'ya iki müfettiş göndermişti. Bu arada, baba ve oğlu vuran kişinin A.G. isimli hükümlü olduğu, ifadesinde tabancayı tuvaletten aldığını söylediği öğrenildi. Ayrıca baba ve oğlu koğuşta vurduğu, silah sesleri üzerine koğuşa gelen infaz koruma memurunu da rehin aldığı ortaya çıktı. Cezaevinde 8 saattir hükümlünün sorgusu ve bağlantılarını aydınlatmak için soruşturma devam ediyor.

ÖZGECAN'IN KATİLİ GÖMÜLEMİYOR

Adana E Tipi Kapalı Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Altındöken'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra gece defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine gönderildi. Ancak Tarsus Belediyesi'nin izin vermemesi üzerine Altındöken'in cenazesi sabah saatlerinde özel bir araçla Adana'ya getirilerek devlet hastanesi morguna konuldu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken'in cenazesi, hala morgda bekletiliyor. Yakınları ise Altındöken'in cenazesinin annesi Naciye Tan'ın Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy'de toprağa verilmesini kararlaştırdı. Belediyelerden cenaze aracı temin edemeyen Altındöken'in yakınları cenazeyi götürebilecek araç arıyor.

Habermark