• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Örnek Mahallesi tercih edilen Arçelik Servisi

Örnek Mahallesi  tercih edilen Arçelik Servisi

Örnek Mahallesi  tercih edilen Arçelik Servisi

Modern yüzyılda beyaz eşya teknolojileri evlerde insanların en büyük yardımcıları haline geldi. Özellikle çok uzun yıllardır soğuk sularda oldukça uzun ve yorucu uğraşlar ile yıkanabilen çamaşırlar için çamaşır makinesinin icadı ile birlikte özellikle bayanların bu konuda sorunları sona erdi. Çünkü çamaşır makineleri tamamen mekanik bir şekilde çamaşırları tam olması gerektiği gibi çok daha kaliteli ve çok daha hızlı bir şekilde yıkayabiliyor. Bu şekilde önemli bir özelliğe sahip olması da çamaşır makinelerinin günümüzde yoğun olarak kullanılmasına yol açıyor. Arçelik markalı çamaşır makineleri ise ileri nesil teknolojileri ile ön plana çıkarken çamaşır makinelerinde karşı karşıya kalınabilen arızalanmalarda Örnek Mahallesi Arçelik Servisi profesyonel hizmetler sağlıyor.

Arçelik markalı çamaşır makineleri üstün donanım özelliklerine sahip olması sayesinde çok uzun süreler sorun yaşamadan verimli bir kullanım imkanı sunabiliyor. Ancak Arçelik markasının üstün teknolojilerinin kullanılmış olmasına karşın çamaşır makinesinde bu tarz bir kullanımın elde edilebilmesi için en önemli kullanım tarzıdır. Özellikle çamaşır makinesi kullanımı esnasında yapılan hatalardan kaynaklı yaşanan arızalanmalar Ataşehir Arçelik Servisi merkezine gelen en yoğun arıza kaynaklarını oluşturuyor.

Bu noktada Sancaktepe Ataşehir Servisi tüketicinin çamaşır makinesi kullanımı esnasında farkında olmadan gerçekleştirdiği hatalar konusunda uyarılarda bulunuyor ki bu uyarılar;

-Fermuarlı ve düğmeli çamaşırların bu kısımlarının kapatılmadan veya saklanmadan çamaşır makinesine konması, çamaşır makinesinin kapak camına ve rezistans gibi parçalarına çok sert cisimler ile şiddetli çarpmaların oluşmasına yol açar ki bu durumda önemli arızalanmalara yol açabilmektedir. Bu yüzden bu konuda daha dikkatli bir şekilde hareket ederek, bu tip çamaşırları uygun şekilde makineye yerleştirmeye özen gösterilmesi gerekiyor.

-Çamaşır makineleri her ne kadar ileri nesil özelliklere sahip olsa da alabilecekleri bir çamaşır kapasitesi bulunmaktadır. Çamaşır makinesinin verimli şekilde kullanılabilmesi için belirtilen kilogram ağırlığını ve çamaşır yoğunluğunun aşılmaması gerekir. Çamaşır makinesinde fiziki olarak yer kalıyor olsa da ağırlığı çamaşır makinesinin rezistansının ve yaylarının dengesinin bozulmasına yol açacak ki bu durumda makinenin dönüşünü zorlaştıracak ve çok ciddi arızalanmalara yol açacaktır.

-Çamaşır makinesinde yıkama yapacağınız çamaşırların kesinlikle etiketlerinde bulunan yıkama talimatlarına uygun olarak yıkamaya dikkat edilmesi gerekir. Aksi halde hem çamaşır makinesinde hem de çamaşırlarda ciddi zararlar meydana gelebilir.

Örnek Mahallesi Arçelik Servisi – 0216 471 59 56