• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

HGS İşlemleri Kolaylaştı

HGS İşlemleri Kolaylaştı

Paralı yollardan, köprü ve otobanlardan geçişlerde oldukça kolaylık sağlayacak ve son derece de hızlı geçişler gerçekleştirmenize yarayacak olan HGS kartları birçok farklı avantajı da beraberinde getirmektedir. Her gün köprü geçişlerini ve paralı yolları kullananlar için harika bir özellik gösteren HGS kartları hızlı, beklemeden ve hiçbir şekilde trafik sorunu yaşamadan gişe geçişleri sağlamaktadır.

Alması kolay, kullanması kolay olan bu sistemde hgs işlemleri de son derece kolay şekillerde yapılmaktadır. Öncelikle birçok farklı alandan HGS kartları alabilirsiniz. PTT şubeleri, Karayolları Genel Müdürlüğü binaları, anlaşmalı bankalar, benzin istasyonları ve büfeler HGS kartı satışlarında yetkilendirilmiş olan işletmelerdir. Bu alanlardan 5 TL karşılığında HGS kartlarınızı alabilir ve yine bu alanlarda HGS kart bakiyesi yükleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Geçiş Sistemi Kart Yüklemesi

HGS kartı alabilmek için araç bilgileri ve araç ruhsatı yeterli olmaktadır. Aracınıza tanımlı olacak olan bu kartı direkt olarak aracınızın ön camına yapıştırır ve özel manyetik okuyucusu sayesinde gişelerde beklemeden ve hiçbir şekilde uzun araç kuyrukları oluşmadan geçişlerinizi en hızlı şekilde yapabilirsiniz. Sürücüler için harika bir özellik oluşturan HGS sistemi kolay ve pratik kullanımı ile de olmazsa olmaz nitelikler taşımaktadır.

OGS ve KGS geçiş sisteminden daha hızlı ve daha kaliteli bir sistem sunan HGS sisteminde hgs yükle işlemleri de oldukça kolay adımlar ile gerçekleşmektedir. Büfelerden ve benzin istasyonlarından bizzat kendiniz HGS yüklemesi yapabileceğiniz gibi otomatik ödeme talimatı veya kredi kartı ödemesi ile de HGS yükleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Hızlı Geçiş Sistemi Bakiye Sorgulama

Özellikle de trafikte çok zaman geçiren ve sürekli olarak paralı geçişleri kullanan sürücüler için otomatik ödeme son derece avantajlı sistemler sunmaktadır. Otomatik ödeme işlemleri sayesinde HGS kartlarında bakiye belli bir miktarın altına düştüğünde otomatik olarak ödemesi yapılacak ve belirlediğiniz ödeme konumuna yükselecektir.

Geçişlerden sonra veya dilediğiniz zamanlarda hgs sorgula ile HGS kartlarınızda ne kadar bakiyeniz kaldığını ve ne zaman yükleme yaptığınızı, geçiş ücretlerini ve kullanım durumunu da internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Herkes için en avantajlı geçiş sistemini sunan HGS sistemi sizin için de son derece kolaylıklar sunacaktır.