• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Besen Gümüş Tasarımları

Besen Gümüş Tasarımları

1995 yılından bu yana yer almış olduğumu gümüş aksesuar tasarımı alanında modern ve klasik tasarım arasında geçiş tarzı yaratan takılarımız ile dikkat çeken bir marka olduk.

Gümüş işlemeyi bir sanat haline getirmemiz neticesinde, özel tasarımları Türkiye’de beğenilerek tercih edilen Besen gümüş markalı gümüş takılarımızın her birini, internet sitemiz üzerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Gümüş yüzüklerimiz revaçta olan tasarımlarımız arasında yer alıyor. Yazımızda ne tür tasarımlar yaptığımızdan, bayanlar ve erkekler için tasarladığımız yüzükler tasarladığımızdan bahsedeceğiz.

Beyler İçin Gümüş Yüzük Tasarımları

Öncelikle beylerin zevkine uygun olarak son derece klasik çizgiler barındıran erkek gümüş yüzük tasarımları yapıyoruz.

Modellerimiz arasında, taşlı ve taşsız gümüş yüzükler mevcut. Taşlı yüzüklerimizde ay taşı, safir, zümrüt ve akik gibi değerli ve yarı değerli taşları kullanıyoruz.

Safir gibi değerli taşlar ile üretilen el işi yüzüklerimizde, taş kesimleri, parlaklıklarını en iyi şekilde yansıtacak biçimde özenle yapıldığından yüzüğün duruşu da şahane bir görünüme sahip oluyor.

El işi yüzüklerimizde rastlayacağınız bir diğer ayrıntı ise, gümüş yüzük kasalarında yer alan işlemeler olmakta. Kolay işlenebilir bir maden olan gümüş üzerine ince dokunuşlarımız sayesinde verdiğimiz desenler genellikle kültürümüzü yansıtır nitelikte.

Beylerin hoşlanacağı Osmanlı tuğrası figürleri, kurt ve aslan figürleri ile çiçekli figürler en beğenilen gümüş işlemeler arasında yer alıyor. oksitlendirilmiş gümüş kasalar doğal ve kaliteli görünümleri ile sizlerle buluşuyor.

Bayan Gümüş Koleksiyonları

Bayan gümüş tasarımlarımız ise çok çeşitli. Birbirinden zarif yüzükler, kolyeler ve kolye uçları, otantik ve ışıltılı küpeler, halhallar ve şahmeranlar beğenebileceğiniz tasarımlar ile sitemizde yer alıyor.

Tasarımlarımızda, taşlı ya da taşsız modellere rastlayabilir, zevkinize ve tarzınız en uygun olan modelleri tercih edebilirsiniz. Her yaş grubundan bayanın ilgisini çeken yüzük, küpe, bileklik ve bilezik tasarımlarımızın yanı sıra, özel tasarımlarımız da mevcut.

El işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen bu ürünler, değerli taşlar ile gümüşün eşsiz birleşimi ile tasarlanıyor. Besen gümüş tasarımlarını, tarzınızda fark yaratmak için tercih edebilir, mücevherlerinizi hem şık davetler de hem de günlük olarak kullanabilirsiniz.