• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Zebra perde modellerinde bahar kampanyaları

Zebra perde modellerinde bahar kampanyaları

Zebra perde modellerinde bahar kampanyaları

Zebra perde modelleri, son dönemlerin en çok tercih edilen perdeleri arasında yer almaktadır. Zebra perdeler, stor perde modelleri ile aynı mekanizmayı kullanırlar. Yani, perdenin tepesinde bir rulo mevcuttur ve perde kumaşı bu ruloya sarılıp açılabilir. Bu işlem, hemen yan taraflarında yer alan zincirli bir mekanizma ile gerçekleştirilir. Bu zinciri kullanarak zebra perdeyi açıp kapatmak veya belirli bir pozisyonda sabit tutmak mümkün olur. Kullanımları son derece pratik ve kolaydır. Zebra perde denmesinin nedeni ise, bilindiği üzere görünümleridir. Zebra perde modelleri, biri kalın ve biri de şeffaf olmak üzere iki şeritten oluşan bir dokumaya sahiptir. Görünüm gerçekten de bir zebrayı andırmaktadır. Bazen aynı nedenle zürafa perde modelleri olarak anıldıkları da olur.

Zebra perde çeşitleri

Zebra perde modelleri, hem mahremiyet sağlar ve hem de gün ışığının ev içine girmesini mümkün kılar. Pratik olmalarının yanı sıra, oldukça da estetik ürünlerdir ve ev dekorasyonu içerisinde büyük bir önemleri vardır. Nitekim özellikle genç neslin (modern mobilyalar ile uyumlu olmaları nedeniyle) en çok tercih ettiği perde modelleri arasındadır. Zebra perde modelleri, düz veya desenli şekillerde üretilebilmektedir. Diğer bir deyişle, aynı stor perdeler gibi üzerilerine istenen hemen her türlü desenin işlenebilmesi mümkündür. Bu durum, özellikle çocuk odalarında kullanılan zebra perdeler için geçerlidir. Tercihiniz ne olursa olsun, zebra perde modelleri kullanışlı, estetik ve evinizi güzelleştirecek ürünlerdendir.

Uygun fiyatlı zebra perde satın al

Zebra perde satın almak için en uygun fiyatları ve en çok sayıda çeşidi, hâlihazırda Türkiye’nin en büyük perde sitesi olan enmodaperde.com sunmaktadır. Zebra perde modelleri koleksiyonumuz içerisinde, Brillant, Taç, Dolcevita, Apresan, Harput Holding ve Kıray Teks gibi sektör lideri firmaların üretimleri mevcuttur. Her biri için %100 orijinal ürün garantisi verilmektedir. Sim-çizgi, simli, blackout, jakar-brode, baskılı, ekonomik, pliseli, bambu, çizgili ve çocuk odası zebra perde gibi çok sayıda model çeşidimiz mevcuttur. Zebra perde modellerimizin her biri, 24 ay garanti ile satışa sunulmaktadır. 150 TL üzeri siparişleriniz ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın http://www.enmodaperde.com/49_zebra-perde.html