• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

CanliSkor Android Uygulaması ile 30 Spor Dalı Tek Yerde!

CanliSkor Android Uygulaması ile 30 Spor Dalı Tek Yerde!

CanliSkor Android Uygulaması ile 30 Spor Dalı Tek Yerde!

Büyük bir sporsever misiniz? Size de sadece futbol yetmiyor mu? Yoksa büyük bir futbol fanatiği olarak dünyanın dört bir yanında oynanan karşılaşmaları saniye saniye takip etmek mi istiyorsunuz? Sizin için bunlardan hangisinin geçerli olduğunu bilmiyoruz, ama kesin doğru olduğunu bildiğimiz bir şey var: CanliSkor.com Android uygulaması tam size göre!

Türkiye’nin en çok ziyaretçisi bulunan canlı skor ve maç sonucu sitelerinin başında gelen CanliSkor.com Android uygulaması ile web sitesinde sunduğu hizmetlerin tamamını cep telefonunuza getiriyor. Üstelik, tamamen ücretsiz olarak! Uygulama sayesinde futboldan basketbola, motor sporlarından tenise, bokstan esporlara kadar 30 spor dalında oynanan karşılaşma ve düzenlenen turnuvaları saniye saniye rakip edebilirsiniz. 

Uygulamanın diğer bir önemli özelliği ise istatistiklere özel bir önem vermesi. Eğer siz de ayrıntılara önem verenlerdenseniz, uygulamada tüm spor dallarından kapsamlı istatistiklere yer veriliğini, ayrıca 7 spor dalında oynanan karşılaşmalarda canlı istatistiklerden yararlanabileceğinizi duymaktan memnuniyet duyacağınızı tahmin ediyoruz. Ayrıca her lig veya turnuvanın puan durumu ve eşleşme bilgileri de uygulamada bulabilecekleriniz arasında. Özellikle de bir ligde maçlar oynanırken o anki sonuçlara göre takımların sırlamasını görebileceğiniz canlı puan durumu özelliği gerçekten harika!

Uygulamanın en başarılı yönlerinden birisi, bildirim özelliği. Evet, gol ve maç sonucu bildirimleri piyasadaki uygulamaların birçoğunda var. Ancak CanliSkor.com Android uygulamasında 30 spor dalının tamamı için almak istediğiniz bildirimleri tek tek seçebiliyor, bildirimleri isterseniz açıp kapatabiliyorsunuz. Örneğin futbol maçlarında gol, kart, ilk yarı, maç sonucu, maç başlangıcı ve maç öncesi bildirimlerini alabilir; teniste set sonucu, maç sonucu, maç başlangıcı gibi bildirimlerden yararlanabilir; hokeyde yine maç sonucu, maç öncesi bildirimlerin yanı sıra, kadrolar açıklandığında, gol olduğunda ve periyot tamamlandığında bildirim alabilirsiniz.

CanliSkor.com uygulaması muhteşem bir senkronizasyon özelliği ile birlikte geliyor. Bu özellik sayesinde hem CanliSkor.com web sitesinde hem de Android uygulamasında takip ettiğiniz maçları ve takımları senkronize edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, web sitesindeki hesabınızla uygulamada oturum açmak. Web sitesinde işaretlediğiniz maçları uygulamanın “Oyunlarım” bölümünde görebilirsiniz!

Uygulamanın bahsedilmesi gereken bir diğer yönü de tasarımı. Basit ve temiz bir arayüze sahip kullanımı kolay uygulama sayesinde istediğiniz lige veya kupaya sadece birkaç adımda ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama tabletler için optimize edildiğinden, Android tabletinizde maç sonuçları ile istatistikleri yan yana görüntüleme gibi bazı ek özelliklerden yararlanabilirsiniz.
Bütün bu özelliklere sahip olan  uygulamasını Android’in uygulama dükkânı Google Play’den tamamen ücretsiz olarak Flashscore Türkiye adıyla indirebilirsiniz.

Uygulamayı Android cihazınıza hemen indirmek için tıklayın: http://bit.ly/androiduyg

iPhone veya iPad kullanıcısı mısınız? CanliSkor.com sizi de düşünmüş.

Uygulamanın iOS sürümünü buradan indirebilirsiniz: http://bit.ly/cskorios

UYGULAMA BİLGİLERİ:
Boyut: 8,7 MB
Sürüm: 2.10.0
Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri