• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

SİGARA MAKİNESİ NEDİR NE İŞE YARAR?

SİGARA MAKİNESİ NEDİR NE İŞE YARAR?

SİGARA MAKİNESİ NEDİR NE İŞE YARAR?

Sigara Makinesi  + 7 bonuslu olarak birden yediye kadar oyun oynama şansı veren bir sistem üzerine kuruludur. 1 tl ye 2 oyun, 3 oyun, 4 TL ye 10 oyun şeklinde olup aynı zamanda jeton ile de oynanabilmektedir.  Bu yöntemlerden birini seçseniz bile oyunun tüm ayarlarını siz yaptığınız için istediğiniz kombinasyonu da sağlayabilirsiniz. Bu sayede en fazla kazancı elde edebilirsiniz.
Çanaklı ve çanaksız modelleri ile de çalışan modellere sahip sigara makinesi ile isteğinize göre jeton ayarı yapılarak para kanalı jeton kanalı ile değiştirilebilir. Para kanalı ve para mekanizmalarına yerleştirilen lazer sistemli metal tanıma sistemi ile sahte para veya metal ile oynamak isteyen oyuncuları ikaz ve uyarı ile işletmeciye bildirme özelliği vardır. Ayrıca hile yaparak oynamak isteyen oyunculara karşı sistemin koruması mevcut olduğu için işletmeci ve makine her türlü hileye karşı koruma altına alınmıştır.

GARANTİ – ARIZA GİBİ DURUMLARDA NE OLUYOR?

Sigara makinesi alırken mutlaka garantili olarak almalısınız. Olası bir arıza durumunda makinenin garantisi ile tamiratını kısa süre de yaptırmak ve maddi açıdan kayıp yaşamamak adına mutlaka garantili bir firmadan tedarik sağlamalısınız. Bunun yanında yedek parçaları yan sanayi olmayan ve yedek parça stoğu fazla olan bir firma tercihe ederek olası arız durumunda orijinal parçalar ile kısa süre de onarım sağlanmasını sağlayabilir ve işletmenizde uzun süreler maddi kayıp yaşamak zorunda kalmazsınız.
Sigara makinesi alırken dikkat edeceğiniz bir diğer önemli nokta da entegre modülü satın almaktır. Bu modül ile kazanma sayısını ayarladığınız için  maddi olarak zarar etmeden istediğiniz kazanma sayısını ayarlayabilirsiniz. Kazanma sayısının yanında 1 tl ye kaç oyun oynanacağını da belirterek kazancınızı artırabilirsiniz. Sistem tamamen işletmecinin yanında olduğu için kazanç oranı ve kar marjı da çok yüksektir.