• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Survivor 2017'ye katılacak bazı yarışmacılar belli oldu

Survivor 2017'ye katılacak bazı yarışmacılar belli oldu

Survivor 2016'ya katılacak bazı yarışmacılar belli oldu. Acun Ilıcalı'nın başarılı ve reyting rekortmeni programında 2016 senesinde yarışacak bazı kişiler açıklandı. TV8 kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran fenomen televizyon programı Survivor 2016 senesinde de iddialı.

Acun Ilıcalı'nın programında ünlüler ve gönüllüler kategorisinde gruplar halinde zorlu ada şartlarına kafa tutarak yarışan yarışmacıların mücadeleleri izleyenler tarafından heyecan ve beğeni ile takip ediliyor. Hemen hemen hergün milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen, hatta internet üzerinden takip edilmekte olan programın, 2016 versiyonunda yer alacak bazı kişiler açıklandı.

İşte Survivor 2016'da yer alması muhtemel ünlü kişiler;

Aysegül Melisa Doğan: Döneminin fenomen yarışması Bu tarz benim'de üne ve şöhrete kavuştu. 2016 Survivor'da yarışmacı olarak yer alması bekleniyor.

Dilara Gönder : Sunuculuk yaparak özellikle hazırladığı programlarla üne kavuşan güzel tv insanı 2016'da efsane kadro arasında yerini alabilir.

İnci Satır: Yine TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi bulunan Utopya isimli programda şöhret olan yarışmacı Survivor'a transfer olabilir.

Seda Sayan'ın oğlu, Oğulcan Engin'inde Survivor'a katılacağı iddialar arasında.

Tuğba İldız: Basketbol'da ponpon kız olan başarılı kişilik.

Ve en önemli iddialardan biri, televizyon  ve dizi sektöründe büyük bir çıkış yakalayan Kerem Bursin'in Survivor 2016'da ünlüler arasına katılabileceği iddia edildi.

Kerem Bursin'in en çok izlenen videolarından biri

İbrahim Yattara survivor'da yer alacak. Trabzonspor'un futbolcusu eski yıldızı Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp yönettiği Survivor 2016'da hayranlarının bir kez daha karşısına çıkacak.

Yılmaz Morgül son dönemde çektiği Vine'lar ile sosyal medyada en çok konuşulan ünlüler arasında yer almakta. Yılmaz Morgül'de Survivor'a damgasını vuracak ünlüler arasında yer alacak.

Yılmaz Morgül'ün komik vinelarıını bu videoda bulabilirsiniz.

 

Habermark Televizyon