• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Tatil Önerileri serisi 4 : Muğla Dalyan Yeni Adet organik yaşam ve unutulmaz bir tatil imkanı

Tatil Önerileri serisi 4 : Muğla Dalyan Yeni Adet organik yaşam ve unutulmaz bir tatil imkanı

Tatil Önerileri serisi: 4 Yeni Adet Muğla Dalyan Uluslararası organik çiftlik sertifikalı yaşam ve unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Şehir gürültüsünden ve iş hayatının stresinden uzaklaşıp kafa dinlemek için mükemmel biryer olan Yeni Adet cennetini sizler için inceledik.

O kadar güzel ortam oluşturulmuş ki fotoğraflara baktığınızda içiniz gidecek, ve şu an şehir hayatı yaşamaktaysanız, 5 yıldızlı otellerde tatil yapmak düşüncesinden uzaklaşacaksınız. Yeni Adet'te mükemmel bir organik yaşam alanı mevcut. Yemekleriniz için malzemelerinizi organik bahçelerden temin edebiliyorsunuz, heryeri doğanın şahane örtüsü ile kaplı olduğundan kendinizi cennetten kopma bir diyarda hissediyorsunuz.

Yeni Adet'te konaklamak bir o kadar da ucuz ve uygun, aileniz, çocuklarınız için mükemmel bir deneyim olabilir. Özellikle çocuklarının doğa ile tanışmasını isteyen anne babalar için bulunmaz bir hazine niteliğinde olan bu tesiste, herşey düşünülmüş.

Spor ve egzersiz için oluşturulmuş alandan tutun da, kitabınızı açıp akşam üzeri güneş batarken okuyabileceğiniz mükemmel bahçeler, yüzme havuzu ve şirinmi şirin konaklama alanları. Odalarda doğa hayatına uygun olacak şekilde diyayn edilmiş ne bir abartı var nede bir eksik.

Muğla Dalyan İztuzu Seawiew Villa ve Yeni Adet sizlere isteiğinize göre konaklama fırsatları sunuyor, apart, butik otel, villa ve bunghalov evler siz misafirlerini bekliyor. Etkinlik olarak çevre turları sabah 10:00'dan itibaren başlıyor. Sabah kahvaltıları 08:00'den 10:00'a kadar devam ediyor. Seawiew villa seçeneği ile muhteşem manzaralı bir konaklama deneyimi sizleri bekliyor.

Konum olarak, Dalaman hava alanına 30 KM, Göcek ve Akyaka'ya 35 Km, Marmaris ve Fethiye'ye 70 Km, İstanbul'a 3 saat ve Mavi yolculuk rotasına sadece 10 Km uzaklıkta. 

İztuzu Seawiew villa'nın özellikleri nelerdir? Muhteşem deniz ve doğa manzarasının yanında, hava koşullarıan bağlı olarak Rodos'u bile görebilirsiniz. 

 

Bu yaşam alanının en gurur verici özelliklerinden biride , elde dile n gelirin bir bölümünün Hayvan, Doğa ve çevre koruma derneklerine bağışlanıyor olması.

Şehir hayatından uzaklaşarak Doğa'nın büyüsü ilke bütünleşmek isteyen okurlarımız dilerseniz bu büyülü yaşam alanını birde Toprak Sergen'in harika sesi ve sunumundan izleyin,

İşte Yeni Adet tanıtım videoları;

Yeni Adet detaylı bilgi ve rezervasyon için; Yeniadet com adresindeki iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz.

 

 

Habermark Yaşam

Özel Haber Emre Ata