• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Bugün doğan Hollywood ünlüleri

Bugün doğan Hollywood ünlüleri

Bugün doğan Hollywood ünlüleri. Hollywood'da kendisini kanıtlamış usta oyuncuların doğum günlerini sizler için derledik. 15 Eylül'de hangi film yıldızları Dünya'ya geldi işte sorunun yanıtı. Sinema Dünya'sında belleklerimizde yer edinmiş, birçok başarılı yapıtta yüzlerini tanıdığımız, kimi zaman duygulandıran kimi zaman güldüren film yıldızlarının Hollywood'da efsaneler arasında yer alamaya çalıştıkları bilinmektedir. Bugün doğan film yıldızlarını sizler için derledik.

1. Tom Hardy

İngiltere'de dünyaya gelen Tom Hardy 15 Eylül 1977'de İngiltereLondra'da Dünya'ya geldi. Özellikle son 5 yıl içerisinde yıldızı parlayan Hollywood ünlülerinden olan başarılı oyuncu, son olarak Mad Max: Öfeki yollar ( Çılgın max ) filminin yeni uyarlamasında yer almıştı. Çılgın Max filmi Mel Gibson'ın parlamasına neden olan yapıtlardandı. Kariyer basamaklarını hızlı şekilde tırmanan Tom Hardy, bu zamana kadar büyük filmlerde ve projelerde yer aldı. Bunlara örnek olarak, Batman : Kara Şovalye Yükseliyor, 44 Çocuk ve Kanunsuzlar bunların arasında yer alsanada, Christopher Nolan'ın filmi '' Başlangıç '' Tom Hardy için dönüm noktasıdır. Warrior filmindede mükemmel bir performans sergilemiştir. Ayrıca Tom Hardy, Tom Hanks ve Steven Spielberg'in çektiği, 2001 yapımı efsane dizi kardeşler takımında da yer almıştır. Şu an da 2 film projesi ile ilgilenen ve bir dizide rol alan Tom Hardy, bugün 38 yaşındadır.

2. Tommy Lee Jones

Will Smith ile birlikte yer aldığı '' Siyah giyen adamlar '' isimli filmden hatırlayacağınız yılların eskitemediği oyuncu 15 Eylül 1946 senesinde Amerika, Texas'ta doğmuştur.

Ülkemizde en çok tanınan filmleri arasında Yaşlılara yer yok, Vur emri ve Siyah Giyen adamlar en başlarda gelir. Özellikle ihtiyarlara yer yok isimli film birçok ödüle aday gösterilmiştir. Tommy Lee Jones bugün 69 yaşındadır.

Habermark