• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Çisem Çelik sesiyle sosyal medya üzerinde dikkat çekiyor

Çisem Çelik sesiyle sosyal medya üzerinde dikkat çekiyor

 Çisem Çelik sesiyle sosyal medya üzerinde dikkat çekiyor

Sosyal medyanın gelişmesi ile ülkemizin her yerinden farklı yetenekler seslerini duyurmaya devam ediyor. Son dönemde sosyal medyanın gücünün nelere etki ettiğini gözlemledik. Özellikle ses yarışmalarına katılacak kişiler, uzman kadrolar ve yetenek avcıları tarafından Youtube, Instagram gibi platformlarda titizlikle inceleniyor. Çisem Çelik sesi kadar görüntüsü ile Defne Joy Foster ve Melis Sökmeni andırıyor. O ses Türkiye ve benzeri yarışmalarda görebileceğimiz yeni yetenekler arasında gösterilen Çisem'i sizler için araştırdık. 2016 – 2017 müzik dünyasında yeni yetenekler.

Çisem Çelik kimdir?

19.10.1988 Antalya'da dünyaya geldi. Annesi Selanik göçmeni babası Mısır göçmenidir. Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye ilgisi olan Çisem, yazar ve eleştirmen olan edebiyat öğretmeni Zekeriya Ekinci tarafından eğitildi. Bu sayede roman eleştirmenliği yapmaya başladı ve bunlardan bazıları dönemin Antalya gazetesinde yayınlandı .Aynı dönem aile konulu liselerarası kompozisyon yarışmasında Antalya il 1.si oldu.Yine bu dönem ses yarışması 1.liği kazandı.

Lise yıllarında ritmik jimnastik ve dans ile ilgilenmeye başladı. Dans,müzik ve tiyatro alanlarında yine okul organizasyonlarında birçok sahnede yer aldı. Lisede başladığı çocuk gelişimi ve eğitimi bölümüne 9 Eylül Üniversitesini kazanarak İzmir de devam etti. Bu dönemde işitme, görme, zihinsel ve bedensel engelli çocuklar için patenti alınmamış çeşitli oyuncaklar tasarladı. Bunlardan bazıları Sabancı Kültür merkezinde sergilenerek ilgi gördü. Aynı dönem çocuk masalları,şarkıları ve dramaları yazdı.

90'lara damgasını vuran sesler arasında yer alan Melis Sökmen'in Maçka isimli parçasını hatırlayanlar bilirler.  Çisem'in görüntü olarak Melis Sökmen'i andırdığı sosyal medya üzerinde yer alan müzik çalışmalarında yorum olarak hayranları tarafından belirtiliyor. Yakın zamanda Instagram üzerinde hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan genç yetenek, özellikle akustik çalışmalarla ön plana çıkıyor. Bazı kitleler yine 90'lara damgasını vurmuş ve ülkeyi elektronik müzik alt yapıları ile tanıştırmış olan Tuğçe San'ın bayrağını devralabileceğinden bile bahsediyor.

Çisem Çelik'in birkaç çalıması şu şekilde sosyal medyada yer aldı;

Çisem Çelik Instagram hesabına buradan ulaşabilmek mümkün. Hayran kitlesi ve çalışmalarını beğenen kişilere göre Çisem yakın zamanda televizyon ekranalrında yayınlanan birçok ses yarışmasında yer alabilir.

Çisem Çelik Youtube kanalı için tıklayın.

Habermark Magazin

Özel Haber 

Emre Ata