• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Arda Turan saygı duruşu sırasında gülmüş? Saygısızlık yapmış? Şu fotoğraflara bir göz gezdirin!

Arda Turan saygı duruşu sırasında gülmüş? Saygısızlık yapmış? Şu fotoğraflara bir göz gezdirin!

Arda Turan saygı duruşu sırasında gülmüş? Saygısızlık yapmış? Şu fotoğraflara bir göz gezdirin!

Barcelona takımı yakın geçmişte trajik bir şekilde kadrosunun çoğunu uçak kazasında kaybeden Chapecoense ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Gerçekleştirilen saygı duruşu esnasında bir anlık fotoğraf karesi yüzünden Arda Turan sosyal medya da eleştirilmeye başlandı. Bakın bakalım saygı durulunda Arda Turan'ın gülme olayının gerçek yüzü neymiş? Arda Turan asla onaylanmayacak bir hareket yapmış, bir gazeteciye saldırmış olabilir. Ama haberci dediğin gerçekleri yazmalı arkadaş! Galatasaray camiasına saldırmanın bir yolu bu sanıyorum?

Hiç uzun tutmayacağım Arda Turan'ın bir gazeteciye saldırma olayının savunulacak hiç biryeri yok. Ama bu olay Galatasaray'lı olan herkesin kanına dokunmaktadır. Bir saygı duruşu esnasında yansıyan kare yüzünden neler neler yazılıp çiziliyor. Psikolojisi belli ki bozuk olan bir milli sporcunun üzerine nasıl geliniyor. Çıldırmamak elde değil. O saygı duruşu esnasında bir adam bir çocuğa sarılır, biri birine çiçek verir bu durum kalbi yufka olan kişileri gülümsetir!

Arda Turan saygı duruşu esnasında gülmüşmüş!

Şimdi bu kareleri iyi göremeyen kişiler sizleri için müthiş bir hizmet sunuyorum dikkatlice inceleyelim.

Bakın burada yine aynı saygı duruşu Lionel Messi ne yapıyor? '' GÜLÜYOR '' neden? Çünkü orada insanın yüreğini ısıtacak bir an, olay yaşanmış. Adam gülüyor o da mı saygısız?

Suarez burada ne yapıyor? Gülümsüyor? Neden? Çünkü yine aynı durum!

Daha büyütmemi ister misiniz?

 

Evet sevgili Anti – Arda Turan'cılar? Bir aydınlanma yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne mutlu bana!

Eğer siz araştırmacı haberciyseniz ben de Slipknot'ın vokaliyim! Senelerdir o maske ile ben konserlere çıkıyorum!

İstenizğiniz kadar karalama kampanyası yapın birgün Arda Turan yaptığı hatalardan dolayı özür dileyecek. Çok yakın bir zamanda Fatih Terim ve Arda Turan barışacak akabinde Galatasaray'da buluşacak! Sizlerde sadece seyredeceksiniz!

Gidin araştırma yapmayı öğrenin, Galatasaray'lı insanların algılarıyla oynamayı bırakın yoksa böyle rezil olursunuz. Özgün ve dürüst habercilik imla dan daha önemlidir!

Habermark

Özel Haber

Emre Ata