• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Geleceğe Dönüş 2015! 30 Yıl sonra Jimmy Kimmel Show'da bir aradalar!

Geleceğe Dönüş 2015!  30 Yıl sonra Jimmy Kimmel Show'da bir aradalar!

Geleceğe Dönüş 2015!  30 Yıl sonra Jimmy Kimmel Show'da bir aradalar!

Jimmy Kimmel Show'a muhteşem bir giriş yapan ve hayranlarını duygulandıran Geleceğe Dönüş Ekibinden Michael J. Fox  ve Christopher Lloyd 30 yıl sonra bir araya geldi. Show'un giriş kısmını Geleceğe Dönüş ekibine ayıran başarılı showmen, ünlü filmin 21 ekim 2015 kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği bu sahne olayıyla filmin hayranlarıan duygusal anlar yaşattı.Geleceğe Dönüş 2015!  30 Yıl sonra Jimmy Kimmel Show'da bir aradalar!, jimmy kimmel back to the future 2015, Jimmy kimmel show geleceğe dönüş bölümü izle. Geleceğe Dönüş Tv şovu izle, Geleceğe dönüş talk show izle.

Jimmy Kimmel show'da yaşan duygusan anları haberimizdeki videodan izleyebilirsiniz. Show'un giriş kısmıdna Geleceğe Dönüş filmine vurgu yapan ünlü şov adamı, Geleceğe Dönüş filminde 21 Ekim 2015 tarihinde Marty McFLay'ın geleceğe yolculuk etmesine vurgu yaptı. Show'da rol gereği Marty ve Doktor 21 Ekim 2015 yılına geldiler ve kendilerini bir Talk Show programında buldular.

Günümüz teknolojisine sık sık vurgu yapılan gösteride, flimin müziklerini yapan grup Power of Love grubuda yer aldı. Ayrıca filmde Marty'e çok gürültü yapıyorsunuz diyerek seslenen gitar öğretmenide bulundu.

Show'un sonudna ise gerçek bir sürpriz yaşandı. Sosyal meyda üzerinde 1 milyon izlenme oranına ulaşan video ülkemizde de büyük ilgi görecek gibi.

Jimmy Kimmel Show Back to the future!

 

 

Geleceğe Dönüş Jimmy Kimmel Show ( back to the future)

Jimmy Kimmel Show'a muhteşem bir giriş yapan ve hayranlarını duygulandıran Geleceğe Dönüş Ekibinden Michael J. Fox  ve Christopher Lloyd 30 yıl sonra bir arada.Bütün bilim kurgu tutkunlarını sayfamızı beğenmeye davet ediyoruz!  Habermark.com

Posted by Habermark.com on 22 Ekim 2015 Perşembe

 

Geleceğe Dönüş 2 filmi 21 Ekim 2015 kutlamaları haberi için tıklayın!

 

Habermark Kültür Sanat/Dünya

Özel Haberm Emre Ata