• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimine Büyük İlgi

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimine Büyük İlgi

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimine Büyük İlgi

Bayanların evlenmeden önce yaşadıkları cinsel ilişkiler, evlilik yolunda oldukça büyük bir engel olarak karşılarına çıkmaktadır. İslam dinimizin gereğince ve hem de geleneklerimizden dolayı tek eşlilik ve evlenmeden önce gerçekleşen ilişki kızlar için ne kadar önemli ise bir o kadar da erkekler tarafından da önemli kabul edilmektedir.

Bu sebepten ötürü evlenmeden önce yaşanan cinsel birliktelikler, toplumumuz tarafından yanlış kabul edilir ve hiçbir şekilde olumlu karşılanmadığından, kızlar için oldukça büyük bir problem halini alır. Bu tür ilişkiler sonucunda kızlık zarı zarar göreceğinden dolayı, evlenmeden önce bayanlar çareyi kızlık zarı dikimi operasyonlarında aramaktadır.

Kızlık zarı dikimi, yasal olmasıyla birlikte, 18 yaşını tamamlamış her bayan bu operasyonu geçirebilirler. Lakin 18 yaşından küçük bayanların kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmaları için ailelerinden izin alınması gerekmektedir. Antalya’da kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyen kişiler özel hastanelerde, lazerle kızlık zarı dikimini gerçekleştirebilirler. Öncelikle kızlık zarı dikimi yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı durumlar söz konusudur. Dikimi yapacak olanın doktorun deneyimli olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra gerçekleşecek olan hastane hijyenik ve güvenir bir yer olmalıdır. Ya da hiç bu sıkıntılara girmeyip yapay kızlık zarı adlı ürünü de kullanabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Merkezleri Ne İşe Yarar

Kızlık zarı dikimi merkezleri aracılığıyla doktorlar ile görüşüp, bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Doktorla görüşmenin ardından kalıcı kızlık zarı dikimi konusunda tam olarak fiyat belirlenir, operasyonun ne zaman yapılacağına dair bir tarih belirleyebilirsiniz.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünen bayanlar fiyatı daha ucuz olan merdiven altı kliniklerden uzak durmalıdır, aksi takdirde ileride çok büyük sorunlara neden olabilir. Hijyenik olmayan yerlerde, uzman olmayan kişilere bu işlemi yaptırmak sizden başka kimseye zarar vermeyecektir. Kızlık zarı dikimi yaptırılacak yer hijyenik olmalı ve operasyonu gerçekleştirecek kişinin de deneyimli bir uzman olması gerekmektedir.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Uzman doktorlarla hiçbir sorun yaşamadan kalıcı kızlık zarı dikimi operasyonunu gerçekleştirmeniz için kesenin ağzını biraz açmanız gerekecek. Kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları gerçekleştirdiğiniz özel hastaneden hastaneye fark yaratırken ortalama olarak 4000 TL’den başlamaktadır.

Kızlık Zarı Dikimi Alternatifleri

Kızlık zarı dikimi fiyatı herkes tarafından bulunabilecek bir ücret değildir. Bundan dolayı alternatif arayan bayanların rağbet gösterdiği yapay kızlık zarı isimli ürünün de satışı ülkemizde yapılmaktadır. Fiyat olarak 199 TL gibi bir rakama alıcı bulan yapay kızlık zarı yakın tarihte kızlık zarı dikiminin yerini alacağa benziyor.