• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Geciktirici Sprey ile Gecelerinize Yeniden Başlayın

Geciktirici Sprey ile Gecelerinize Yeniden Başlayın

Geciktirici Sprey ile Gecelerinize Yeniden Başlayın

Erken boşalma sorunu yaşayan erkekler gecelerini bu geciktirici sprey ile daha da özel kılabiliyor. Her ilişkinizi minimum 30 dakika ile 45 dakika uzatan bu bitkisel geciktirici sprey siz ve partnerinizi mutlu etmeyi çok iyi biliyor. Erken boşalan erkekler ilişkiye başlamadan yarım saat öncesinde bu ürünü kullanmalarını üretici firmanın uzmanları tarafından öneriliyor. Penisinize masaj yaparak bu geciktirici spreyi uygulamanız ilişkilerinizi 5 kat daha zevkli yaşamanıza olanak sağlıyor. Delay firması tarafından üretilen bu geciktirici sprey satışa çıktığı tüm ülkelerde satış rekorları kırarak cinsel sağlık ürünlerinde adeta bir devrim yarattı. 

Erken Boşalan Erkeklerde %97 Başarı Yakalandı

Satışa çıktığı ülkelerde toplamda 400.000 erkeğe Delay 48000 geciktirici sprey ulaştırıldı. Bununla beraber de Delay firması ürettikleri geciktirici spreyi kullanan erkeklerin tamamına telefon ya da mail yoluyla ulaşarak sonuçları öğrendi. %97 erkeğin minimum 30 dakika daha ilişkilerini uzattıkları ortaya çıktı. Hiçbirinde herhangi bir sağlık sorunu yaşamadıklarını gözlemleyen Delay firması muazzam bir başarı ile karşılaştılar. Bu kadar kısa sürede çok satmalarının nedenini bitkisel bir ürün olmasından ve herhangi bir zararı olmadığından dolayı belirten Delay 48000 geciktirici spreyin şirket yöneticileri gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi. 

İndirimli Geciktirici Sprey!

Türkiye piyasasına da yavaş yavaş giren Delay 48000 geciktirici sprey HBT ilaç A.Ş tarafından satış ve dağıtımı yapılmaktadır. Türkiye’de ki tek resmi bayi olan HBT ilaç A.Ş fiyatlarında bir indirim uygulayarak tanıtım amaçlı kampanyalar yaptıklarını belirttiler. Ücretsiz kargo ile müşterilerine Delay 48000 geciktirici spreyi buluşturan resmi bayi bu kargoların da aynı zamanda gizli ve kapalı kargo sistemi ile müşterilerine sunuyor. Gizlilik açısından herhangi bir güvensizlik yaratmadan, kişisel bilgilerinizi şirket bünyesinde saklayarak 3. şahıslara ulaşmasını engelliyor resmi bayi. Kapıda kredi kartı ve ya nakit olarak ödemenizi de sağlayabiliyorlar. 1 kutu Delay 48000 geciktirici sprey 49 TL, 2 kutu Delay 48000 geciktirici sprey 79 TL, 3 kutu Delay 48000 geciktirici sprey 99 TL. 

Geciktirici Sprey Nasıl Alınır?

Delay 48000 geciktirici spreyi satın almak için nasıl alınır diyenler için dilerler ise http://www.geciktiricistag.com/siparis-ver/ internet sitesinden dilerlerse de 0546 440 0900 numaralı sipariş hattı ile siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.