• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

AscendEX (ASD) Nedir, Nasıl Alınır?

AscendEX (ASD) Nedir, Nasıl Alınır?

ASD, AscendEX’e özgü işlevsel bir yardımcı program belirtecidir. ASD token sahipleri, birçok platform hizmeti ve avantajı için uygundur. AscendEX, 23 Ekim 2019’da ASD için yeni akıllı sözleşme çözümünün uygulamasını tamamladı. Toplam ASD arzı 1 milyardan 787.683.613’e düştü. Tüketilen ASD miktarına bağlı olarak, eşit miktarda ASD otomatik olarak ASDS’ye dönüştürülecektir. Sonuç olarak, akıllı sözleşme adresi aracılığıyla görüntülenen toplam ASD arzı azalmaya devam edecek.

AscendEX Token Nedir?

AscendEX Token veya ASD, AscendEX borsasının resmi simgesidir. ASD, AscendEX borsasının katılımcıları arasındaki ödeme ve takas birimi olarak kabul edilir. AscendEX’ten alınan bilgilere göre, ASD hiçbir şekilde herhangi bir hisseyi, menfaati, mülkiyeti, katılımcı tarafı veya herhangi bir şirket veya kuruluşu temsil etmemektedir.

AscendEX Borsasına Genel Bakış

Ağustos 2018’de doğan AscendEX’in selefi BitMax idi ve ASD daha önce BTMX olarak biliniyordu. AscendEX  şu anda yalnızca ortalama likiditeye sahip ve şu anda en yüksek likidite borsalarının yaklaşık 24’ünde duruyor. İlginç bir özellik, katın bir alt hesap özelliğine sahip olmasıdır, bu da başka bir e-posta veya telefon numarası olmadan birden fazla hesap oluşturmanıza olanak tanır.

ASD Sahibi Hakları ve Ekosistemi

1. Platform Para Birimi

ASD, AscendEX’te sunulan tüm hizmetler ve işlemler için değişim birimi olarak kullanılacaktır. Örneğin, AscendEX, kullanıcıların platform tanıtım faaliyetlerine katılımı için ASD’de bir ücret talep edecektir. ASD, Puan Kartı gibi çeşitli avantaj kartları ve platformdaki Volatility Card gibi diğer ürünler satın alınarak tüketilebilir.

2. Çoklu Ticaret Modları

AscendEX, farklı müşteri ve/veya kullanıcı gruplarının farklı ihtiyaçları için düzenli alım satım ve marj alım satımında çoklu mod seçenekleri sunar. Mekanizma, piyasa yapıcılar ve alıcılar gibi çeşitlendirilmiş piyasa aktivitelerinin ve alım satım davranışlarının gereksinimlerini karşılamak için farklı teşvik seviyeleri sağlamak üzere tasarlanmıştır.

3. Kademeli VIP İşlem Ücreti Yapısı

Ekim 2019’dan bu yana, AscendEX ekosisteminde hem tüccarlar hem de ASD sahipleri için yeni bir katmanlı VIP işlem ücreti yapısı uygulanmaktadır. 10 katmanlı bir VIP ücret planı, (i) sondaki 30 günlük ticaret hacmine (her iki varlık sınıfında) ve (ii) 30 günlük ortalama kilit açma ASD varlıklarına dayalı olarak belirlenir.

Gelişmiş ücret yapısı, jeton sahiplerine işlem ücretinde cazip pazar avantajları sunarak ASD’nin faydasını daha da geliştirir.

4. Jeton Tüketimi

ASD token sahipleri, işlem ücreti ile ilgili üyelik yükseltme, marj kredisi faizi, airdrop, token serbest bırakma vb. gibi ek avantajlar için belirli bir miktarda ASD tüketebilir. Tüketilen ASD miktarı arttıkça toplam ASD arzı azalmaya devam edecektir.

ASD Nasıl Kazanılır ve Sahip Olunur?

Kullanıcılar yalnızca borsalarda veya AscendEX’in kendisinde ASD satın alabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505