• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

SafeCoin (SAFE) Nedir, Nasıl Alınır?

SafeCoin (SAFE) Nedir, Nasıl Alınır?

Kripto para dünyası sürekli değişiyor. İnsanların iş yapma şeklini büyük ölçüde değiştiren blok zinciri teknolojisine dayanmaktadır. Çok spesifik olmak gerekirse, birçok risk söz konusu olduğunda, kripto paralar küresel işlemleri daha sorunsuz hale getiriyor. Böyle bir merkezi olmayan kripto para, blok zinciri teknolojisinden yoksun olmasına rağmen Safecoin’dir.

Safecoin Nedir?

Safecoin, Herkes İçin Güvenli Erişim (SAFE) ağının kripto parasıdır. Güvenlik ve mahremiyet konusunda bir vurgulayıcı olduğunu iddia ediyor. Safecoin gizlilik ekosistemi projesi, Zcash ve Komodo’nun çeşitli özelliklerini içerir.

Safecoin’e Yatırım Yapmalı Mısınız?

Sonuç olarak, Safecoin fiyatının artması ve 2025 yılına kadar 2.51 USD’ye ulaşması muhtemel ve bu da karlı. 2022’de Safe coin fiyatının 1,42 USD’ye ulaşabileceğini tahmin etmek mümkün. Artık Safecoin Fiyat Tahminine sahip olduğunuza göre, buna yatırım yapmak isteyip istemediğiniz sizin kararınız. Bununla birlikte, kripto yatırımlarının yüksek hacimli risklerle ilişkili olduğunu iyi anlayın. Yani Safecoin Fiyat Tahmini hakkında kesin bir şey yok. Her an kayıplarla yüzleşmeye hazır olun. Ancak bu tür bir performans devam ederse, Safecoin’e yatırım yapmak karlı olacaktır.

SafeCoin Nasıl Satılır?

SAFE’inizi satın aldığınız aynı borsa ile nakit olarak çekebilirsiniz;

  1. Güvenli olduğunuz borsada oturum açın.
  2. SafeCoin’inizi dijital bir cüzdanda saklarsanız, satmak için kripto borsalarını karşılaştırın.
  3. Bir satış emri verin.       
  4. Satmak istediğiniz SAFE miktarını seçin.
  5. İşleminizi tamamlayın.
  6. Satış fiyatını ve ücretleri onaylayın ve SafeCoin satışınızı kapatın.

SafeCoin Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kripto para birimi satın almak riskli bir girişim olabilir, ancak riski azaltmak için alabileceğiniz önlemler vardır;

  • FOMO madeni para satın almayın: Yatırım yapmaya karar vermeden önce, özellikle madeni paranın fiyatı görünüşte sebepsiz yere yükseliyorsa, bir madeni para araştırmak için zaman harcayın.
  • Tanınmış borsalara bağlı kalın: Deneyimli bir kripto para birimi tüccarı değilseniz, bir dolandırıcılıkta paranızı kaybetme olasılığını önlemek için daha iyi bilinen kripto borsalarına bağlı kalın. Mümkün olduğunda, kriptonuzu bir borsa yerine bir donanım cüzdanında saklayın.
  • Madeni paranın kurucularına ve geliştiricilerine bakın: Anonim takımlar genellikle kırmızı bayraktır, bu nedenle madeni paranın yaratıcısı hakkında ayrıntılı bilgi bulamıyorsanız, farklı bir kripto para birimine yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

SafeCoin 2022’de Satın Almaya Değer Mi?

Eksiklik genel olarak değer artışını harekete geçireceğinden, SafeCoin’in değerinin büyümeye devam etmesine güveniliyor. Lütfen unutmayın, herhangi bir girişim için bazı tehlikeler vardır. Herhangi bir karara varmadan önce kaynakları elde edebileceğiniz şeylere koyun ve akla gelebilecek en büyük keşfe öncülük edin.

SafeCoin’in Bir Geleceği Var Mı?

Değer olarak, SafeCoin yeni boyutlara ulaşmak için olağanüstü bir potansiyele sahiptir. SAFE’nin itibarını artıracağı bir rakamdır. Açık uzmanlar ve iş müfettişleri tarafından belirtildiği gibi, SafeCoin 2030 yılına kadar en yüksek maliyeti olan 4.83070 $’a ulaşabilir.

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505