• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

PlatON (LAT) Nedir, Nasıl Alınır?

PlatON (LAT) Nedir, Nasıl Alınır?

PlatON Network (LAT), 138.252.512 $ değerinde, piyasa değerine göre dünyanın 347. en büyük kripto para birimidir.

Özellikler

AI Güçlendirme

Büyük veri “besleme” yoluyla daha akıllı ve daha güçlü bir AI modelinin oluşturulması gerekiyor. PlatON, AI modelinin veri gizliliğini ihlal etmeden uyumlu bir veri toplama kanalı oluşturmasına yardımcı olur.

Gizlilik Koruması

Kriptografiye dayalı gizlilik bilgi işlem teknolojisi sayesinde, verileri kullanılabilir ve görünmez hale getiren ve veri gizliliğini tamamen koruyan yeni bir bilgi işlem paradigması sağlanır.

Veri Hakları

Dijital dünyada verilerin kullanımı unutulma hakkı, taşınabilirlik hakkı, şartlı yetkilendirme ve minimum toplama ilkelerine uygun olmalıdır. PlatON, veri haklarının korunmasını ve taşınmasını yukarıdaki ilkelere dayanarak gerçekleştirmektedir.

Algoritma Paylaşımı

Hesaplama mantığını ve veri giriş çıkış formatını tanımlayan algoritma modeli, PlatON üzerinde talep eden ve sağlayıcı arasında paylaşılabilir ve takas edilebilir.

Veri Dolaşımı

Gizlilik bilişimi ve blok zinciri teknolojisi aracılığıyla oluşturulan veri işlem piyasası, veri varlıklarının küresel ölçekte uyumlu dolaşımını gerçekleştirir ve verilerin değerini gerçekten serbest bırakır.

Hash Gücü Ticareti

Doğrulanabilir bilgi işlem ve blok zinciri teknolojisi sayesinde, yüksek bilgi işlem gücü gereksinimleri olan bilgi işlem görevleri için bir yayın platformu sağlar ve bilgisayar gücünün eşler arası işlemlerini elde etmek için hesaplama sonuçlarını çok küçük hesaplama gücüyle doğrulayabilir.

LAT İyi Bir Yatırım Mı?

Diğer herhangi bir varlıkta olduğu gibi, PlatON satın almanın da bir risk unsuru vardır. Bu nedenle, piyasayı incelemek ve finansal durumunuza ve almak istediğiniz riske göre bir karar vermek isteyeceksiniz.

PlatoON’a Yatırım Yapmak Güvenli Mi?

Tüm kripto para birimleri doğal olarak değişkendir. LAT ile durum farklı değil, fiyatı kısa süreler içinde önemli ölçüde dalgalanıyor. Bu nedenle, piyasa size karşı çıkarsa, sonunda bir kayıpla karşı karşıya kalırsınız. Sonuç olarak, bu dijital varlığa yalnızca küçük miktarları riske atmak en iyisi olacaktır.

PlatoON Ticaretini Nasıl Yapıyorsunuz?

Önce düzenlenmiş bir platformda bir hesap açarak ve ABD doları cinsinden para yatırarak PlatON’da işlem yapabilirsiniz. Ardından, LAT’yi arayın ve kripto varlığının değerinin artacağını mı yoksa düşeceğini mi düşündüğünüze bağlı olarak bir alım veya satım emri arasından seçim yapın. Eğer PlatON’da doğru spekülasyon yaptıysanız, kar etmiş olacaksınız. Ticaret kârınızın boyutu, nihayetinde hissenize ve pozisyonunuzun yüzde kaçının büyüdüğüne göre belirlenir.

Yeni Başlayanlar İçin PlatON (LAT) Satın Alma Rehberi

Adım 1: Kontrol etmek istediğiniz PlatON coin mi?

Adım 2: Exchange’de hesap açın ve hesabınızı güvenceye alın

Adım 3: Ödeme yönteminizi ekleyin

Adım 4: PlatON’a ne kadar para yatırmak istediğinize karar verin

Adım 5: Platon’unuzu (LAT) satın alın veya takas edin

Adım 6: Doğru zamanda sat ve para kazan

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505