• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Tunik Modelleri Seçerken Kuaybe Gider 'i Ziyaret Edin

Tunik Modelleri Seçerken Kuaybe Gider 'i Ziyaret Edin

tunik-5

Tunik modeli seçerken bir takım hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Kombim planlamalarınızın en özel parçaları arasından yer alan tunik modelleri ile birbirinden modern kombinlere imza atabilirsiniz. Trend kombinler hazırlamanız adına birçok farklı renk ve modele ev sahipliği yapan tunik modelleri bulunmaktadır. Genellikle yaz ayların cotondan yapılmış tunik modelleri tercih edilmektedir. Bu tarz kumaş modelleri rahat kullanıma ev sahipliği yapmaktadır. Cildinizi terletmeyecek coton kumaşlar aynı zaman da cildinizi serin tutmanıza imkan tanımaktadır. Tunik modelleri hem gece dışarı çıkarken hem de günlük kullanım için oldukça idealdir. Tercih edeceğiniz tunik modellerini farklı giyim parçaları ile destekleyerek modern kombinlere imza atabilirsiniz. Kombin planlamanızda kullanacağınız  bluz modelinin renk tonlarını ayakkabı modelinin renk tonu ile kombin ederek kusursuz görünüme sahip olabilirsiniz.

Tunik Seçiminde Kumaş kalitesi

Tunik modeli seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise kumaşın kalitesi olacaktır. Kaliteli kumaştan üretilen giyim modelleri biraz pahalı olabilir. Fakat bu tarz giyim modellerinin uzun vade de kullanacağınızı düşünürseniz vereceğiniz paraya değecektir. Tunik satın alırken desen ve renkleri de incelemelisiniz. Vücut yapınıza uygunluk gösteren desenlere yönelmelisiniz. Bununla birlikte desen ve renk tonlarının diğer giyim parçaları ile uyumlu olması gerekmektedir. Bu planlamaları şık ve trend bir kombin hazırlamanıza kaynaklık edecektir. Bununla birlikte vücut tipini belirlemeniz gerekmektedir. Kendi ölçülerinize uygunluk gösteren tunik modeli seçimini gerçekleştirirseniz istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Eğer düşük omuzlara sahipseniz salaş ve bol tunik modellerini tercih etmemelisiniz. Çünkü bu tarz tunik modelleri vücudunuzu sarmayacak ve omuzlarınızın olduğundan daha düşük görünmesine sebep olacaktır.

Tunik Desenlerinin Görselliğe Etkisi

Eğer elma vücut tipine sahipseniz boyuna çizgi deseni ile taçlandırılmış tunik modellerine yönelebilirsiniz. Boyuna çizgi tasarımı ile desteklenmiş olan bluzlar olduğundan daha zayıf görünmenize kaynaklık edecektir. Zarif görünmek isteyenlerdenseniz soft ve pastel renk tonları ile desteklenerek hazırlanmış olan tunik modellerine yönelebilirsiniz. Eğer göğüslerinizin küçük olmasından memnun değilseniz taş işlemesi gibi detaya ev sahipliği yapan yakalar ile desteklenmiş tunik modellerine yönelebilirsiniz. V yakalı tunikler sizin için ideal olacaktır. Eğer kilolu olmaktan şikayet ediyor ve göze çarpan bir göbeğiniz var ise dökümlü ve salaş formda hazırlanmış tunik modellerine yönelebilirsiniz. Bu tarz tunik modelleri aynı zaman da maskülen tarz yaratmanıza imkan tanıyacaktır. Eğer kısa boylu bayanlardansanız uzun tunik modellerinden uzak durmalısınız. Çünkü uzun formda hazırlanmış tunik modelleri sizi olduğundan daha kısa ve basık gösterecektir. Bu tarz modeller yerine ince kemerler ile desteklenmiş tunik modellerine yönelebilirsiniz. Böylelikle zarif ve trend kombinlere imza atabilirsiniz. Eğer bu hususlar doğrultusunda bluz seçimini gerçekleştirirseniz istediğimiz sonucu elde edebilirsiniz.

Her Siteden Tunik Almayın

Kuaybigider birbirinden trend ve modern tunik modellerini sizlerle paylaşmaktadır. Kalitenin öncü isimleri arasında boy gösteren web sitesi birbirinden farklı renk ve seçeneğe ev sahipliği yapan tunik modelleri ile trend kombinler hazırlamanıza kaynaklık etmektedir. Daima müşterisinin yanında olmakta ve tüm taleplerini anında yanıtlamaktadır. Tek bir tık ile sipariş vermenize imkan tanımaktadır. Müşterisinden tam not almayı başaran adres, organik giyim platformunun ön plana çıkmasına fırsat tanımakta ve sürekli olarak tercih edilme sebeplerini artırmaktadır. Kuaybe Gider adresinde etnik desene ev sahipliği yapan birçok farklı modelde tunik modelleri yer almaktadır. Etnik desen detayı ile taçlandırılmış olan tunik modellerini tercih ederek bohem şıklığa sahip olabilirsiniz. En özel ve en modern tunik modelleri ile sizler de düşleriniz de ki kombinlere merhaba diyebilirsiniz.