• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Binance TR Hesap Açma

Binance TR Hesap Açma

Binance, kullanıcı sayısına, işlem hacmine veya hemen hemen başka herhangi bir metriğe bakarsanız, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Binance’in rekabetteki liderliği o kadar büyük ki, zaman zaman diğer tüm büyük borsaların toplamından daha fazla işlem hacmine sahip oluyorlar. 2017’de piyasaya sürülmesinden ve meteorik yükselişinden bu yana, dünyanın en iyi altcoin borsası olarak geniş çapta kabul görmüştür. Binance, gerçek işlem hacmine sahip diğer tüm kripto borsalarından daha fazla listelenmiş altcoin’e sahiptir. Bu Binance incelemesinde, bu borsanın bu kadar popüler hale gelmesine neden olan birkaç özelliği ele alacağız.

Buraya tıklayarak Binance TR aboneliği açabilirsiniz

  • Çok sayıda kripto para birimi seçimi, birkaç yüz ticaret çifti ve sayım
  • Yakın zamana kadar dünya çapında KYC yok. Şimdi bile birçok ülkede kullanıcılar için KYC yok
  • Endüstri düşük ticaret ücretleri
  • Binance’in kendi BNB belirteci ve Binance DEX gibi harika yenilikler
  • Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) altında sağlam liderlik

Tüm bu faktörler ve daha fazlası Binance’in patlayıcı büyümesine yol açtı ve muhtemelen gelecekte Binance’in devam eden popülaritesine katkıda bulunacak.

Binance Güvenilir Mi?

Bu sorunun kısa cevabı evet, Binance kesinlikle güvenilir. Tüccarları dolandırarak ve diğer şüpheli ticari uygulamalara katılarak dünyanın en büyük kripto borsası haline gelip orada kalmazsınız.

Binance’de Coinleri Depolamak Güvenli Mi?

Kendi anahtarlarınızı tutmakla kıyaslanamaz, ancak yine de neredeyse hiçbir kripto para borsası üzerinde madeni para depolamak %100 güvenli değildir. Binance platformunun kendisi aslında saldırıya uğramamıştır. Bunun yerine, bilgisayar korsanları yüzlerce tüccarın giriş bilgilerini ve e-posta adreslerini çalabildi. Bilgisayar korsanları bu bilgileri aldı, tüm bu hesaplara aynı anda giriş yaptı ve kontrol ettikleri Bitcoin adreslerine para çekti.

Dolayısıyla Binance’in para çekme işlemleriyle ilgili daha sıkı bir güvenliği olması gerekmesine rağmen, platformun kendisi aslında savunmasız değildi. Bununla birlikte, tüccarlar hesap bilgilerini güvende tutmak için ellerinden gelen her şeyi yapmalıdır.

  1. Binance’e özel, güçlü bir şifre oluşturun
  2. Şifrenizi düzenli olarak değiştirin
  3. Normal adresinize erişim sağlayan bilgisayar korsanlarının kripto bilgileriniz üzerinde kontrol sahibi olmaması için tüm kripto para işlemleri için ayrı bir e-posta adresi kullanmayı düşünün.
  4. İki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanın

Bunun yanı sıra, en iyi tavsiye kripto para biriminizi Ledger veya Trezor gibi güvenli bir yerde saklamanızdır.

Binance Mevduat ve Ödemeler

Ne yazık ki, diğer birçok kripto para borsasının aksine Binance, tüccarlarının ve yatırımcılarının banka havalesi kullanarak hesaplarına para yatırmalarına izin vermiyor. Binance hesabınıza para yatırmak için yalnızca iki seçeneğiniz vardır: kripto para yatırabilir veya kredi kartı ile kripto para satın alabilirsiniz. Binance’e para yatıramayacağınız için kredi kartı veya banka kartı ile satın almak ikinci en iyi seçenektir. İşte bunu nasıl yapacağınız.

Binance’de Kredi Kartı ile Bitcoin Satın Almak

Binance’de kredi kartı ile Bitcoin satın almak oldukça basittir. Satın almak istediğiniz kripto para birimini ve ne kadar satın almak istediğinizi seçin. Buradan adresiniz, telefon numaranız ve doğum tarihiniz gibi standart bilgileri doldurmanız istenecektir.

Ödemeyi işleyen platform Simplex, ehliyetinizin veya pasaportunuzun bir kopyası gibi birkaç şey daha isteyecektir. Bu, tüccarların hileli satın alımları önlemeye çalışırken kredi kartı kullanmalarına izin veren herhangi bir borsa için standarttır.

Binance’de Ticaret

Burası iyi şeylere ulaştığımız yer, aslında Binance’de alım satım. Binance ticareti, zamanla daha iyi hale gelen harika bir hizmettir ve herhangi bir kripto para borsasında en geniş altcoin seçimine sahiptir.

Binance’e Nasıl Para Yatırılır?

Bu inceleme için, zaten bir Binance hesabı oluşturduğunuzu ve artık alım satım yapmaya uygun olduğunuzu varsayacağız.

Binance’de nasıl satın alınacağını başka bir bölümde açıklayacağız, ancak genellikle birçok kişi yapılacak en kolay şeyin başka bir borsada kripto satın almak ve ardından Binance’e göndermek olduğunu düşünüyor. Binance ticaret platformuna kripto para yatırmak için:

  1. Sağ üst köşede “Cüzdan” üzerine gelin ve ardından “Spot Cüzdan” üzerine tıklayın
  2. “Coin” altında yatırmak istediğiniz coin’in adını yazabilirsiniz. yani ETH veya NANO
  3. Madeni paranızı gördüğünüzde, sağ tarafa bakın ve para yatır’ı tıklayın.
  4. Artık para yatırma adresini kopyalayabilir ve başka herhangi bir kripto borsası veya cüzdanından ona kripto gönderebilirsiniz.
  5. XRP ve diğerleri gibi bazı madeni paralar, para yatırma adresiyle birlikte gelen bir “Etiket”e sahiptir. Binance, bir kripto para biriminin ne zaman bir etiket kullandığını açıkça belirtecektir. Binance’e kripto gönderirken etiketi eklemezseniz, fonlar genel bir rüşvet fonuna dönüşecek ve hesabınıza yatırılmayacaktır. Fonları geri almak mümkün olsa da bu birkaç gün sürebilir ve Binance müşteri desteği ile iletişime geçmeniz gerekir. Tüm bu güçlüklerden her ne pahasına olursa olsun kaçınılması en iyisidir, bu yüzden lütfen, Binance’in gerekli olduğunu belirttiği her zaman etiketi eklediğinizden emin olun.

Binance’de Nasıl Ticaret Yapılır?

Artık hesabınızda biraz kripto para olduğuna göre Binance’de işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

  1. Sol köşede imleci “Ticaret”in üzerine getirin ve “Temel”e tıklayın. Binance gelişmiş ticaret araçları sunarken, kripto konusunda yeni olan çoğu tüccar ve yatırımcının bunları kullanmasına gerek yoktur.
  2. Sağ tarafta kullanmak istediğiniz işlem çiftini seçin. Örneğin, BTC, BNB veya XRP veya ETH gibi alt paralardan biri
  3. Alım satım çiftinizi bulduktan sonra, alım satımı bir limit emri veya piyasa emri kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bir limit emriyle, işlemin netleşeceği tam fiyatı seçebilirsiniz, ancak işlem muhtemelen hemen gerçekleşmez ve beklemeniz gerekir. Ayrıca, fiyat limit emrinize karşı hareket ederse, daha erken temizlenmesini istiyorsanız işlemi yeniden ayarlamanız gerekebilir.

Bir piyasa emri ile işlem hemen gerçekleşir, ancak piyasa fiyatı ne olursa olsun netleşir. Bu, umduğunuz fiyatı alamayabileceğiniz anlamına gelir. Özellikle beklediğiniz fiyatı alamama ihtimaliniz yüksek olduğundan, oynaklığın yüksek olduğu zamanlarda bir piyasa emri uygulamak bazen tehlikeli olabilir.

Binance 20 komisyon indirimi

Binance Para Çekme

Binance para çekme işlemleri çok basittir.

  1. Binance’in sağ üst tarafında “Cüzdan”ın üzerine gelin ve “Spot Cüzdan”a tıklayın
  2. Çekmek istediğiniz kripto para birimini bulmak için arama çubuğunu kullanın
  3. Sağ tarafta geri çek’i tıklayın. Çekmek istediğiniz kripto para adresini girin ve ne kadar kripto çekmek istediğinizi girin. Özellikle başka bir borsaya para çekiyorsanız, belirli kripto para birimleri için bir etiket kullanmanız gerekebileceğini unutmayın.
  4. Bu noktada Binance sizden 2FA yetkilendirmesi isteyecek ve ayrıca işlemi onaylamak için tıklamanız gereken bir bağlantı içeren bir e-posta gönderecek.
  5. Bağlantıya tıkladığınızda işlem, işleme aşamasına geçecek ve bir dakika içinde para çekme işlemi başlatılacaktır. Genellikle Binance’den para çekme işlemleri çok hızlı gerçekleşir, ancak gereken süre aynı zamanda madeni paraya da bağlıdır. XRP veya XLM para çekme işlemleri saniyeler içinde gerçekleşebilirken BTC veya XMR gibi diğer kripto para birimleri daha uzun sürebilir.

Para Çekme Ücretleri

Para çekme ücreti eskiden nispeten yüksekti ve birçok Binance borsası tüccarı bundan şikayet etti. Ancak, 2022 itibariyle ücretler, şu anda çok uygun bir fiyat noktasına düşürüldü. Örneğin, BTC para çekme ücreti şu anda 0,0004 iken ETH para çekme ücreti 0,003’tür. Bu ücretler sırasıyla 2,50 ABD Doları ve 0,40 ABD Dolarına eşittir.

Binance, ağ kullanımına ve mevcut fiyat trendlerine göre para çekme ücretlerini düzenli olarak ayarlar. Binance’de işlem gören tüm kripto para birimleri için para çekme ücretlerinin bir listesini bulmak için lütfen burayı kontrol edin.

İşlem Ücretleri

Daha önce de belirtildiği gibi Binance, tüm büyük kripto borsaları arasında en düşük işlem ücretlerinden bazılarına sahiptir. Hem yapıcı hem de alıcı ücreti sadece %0,1 iken endüstri standardı genellikle %0,15 yapıcı ve %0,25 alıcıya daha yakındır. Bazı borsalar daha da yüksek işlem ücretine sahiptir. Örneğin Coinbase, %0,5 yapıcı ve alıcı ücreti alıyor.

Ücretleri zaten düşük olmasına rağmen daha da düşebilirler. Binance, aylık hacimleri daha yüksek olan tüccarlara indirimler sunuyor. Örneğin, ayda 50 BTC’den fazla işlem yapan herkes, yapıcı ücretini %0,9’a düşürebilir. Ayrıca oldukça önemli olabilecek bir Binance jeton BNB indirimi de vardır (bununla ilgili daha sonraki bir bölümde). Mevcut çeşitli işlem ücreti indirimlerini görmek için lütfen Binance’in web sitesini kontrol edin.

Mobil Uygulama

Tahmin edilebileceği gibi Binance’in hem Apple hem de Android için kullanılabilen bir mobil uygulaması var. Uygulama, 4.4 Android puanı ve 4.8 Apple puanı ile her iki platform için de yüksek puan aldı. Mobil uygulama, geleneksel Binance platformuyla neredeyse aynı işlevlerin tamamını sunar. Bu şunları içerir:

  1. Kredi kartı ile kripto para satın almak
  2. 125 kata kadar kaldıraçla vadeli işlem ticareti
  3. Binance’in desteklediği tüm kripto para birimleri için spot ticaret
  4. Bir şeyler ters gittiğinde hızlı bir yanıt almak için doğrudan müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
  5. Uygulama ayrıca, stake edilebilecek herhangi bir paranız varsa, kripto para birimini de destekler.

Bazı kullanıcılar sorunlu bir deneyimden şikayet etse de Binance uygulaması düzenli olarak güncellenir ve herhangi bir büyük ticaret platformu için en yüksek puan alan uygulamalardan biridir.

BNB Kripto Para

O zamandan beri bir dizi borsa ayak izlerini takip ederken, Binance borsa token modelinin yaratıcısıydı. Binance kripto parası BNB piyasaya sürüldüğü sırada küçük bir tartışma yoktu. BNB bir menkul kıymet midir? Ne için gerekli? Bu sadece Binance’in para kapmanın gösterişli versiyonu mu? Topluluk hissiyatı bölündü ve birçok yatırımcı BNB alıp satma konusunda karar vermekte zorlandı. Bu çarpıcı başlangıçtan bu yana BNB, bir dizi ilginç kullanım örneğiyle kendisini değerli bir proje olarak kanıtladı.

BNB Ödeme Altyapısı

Diğer tüm kullanım durumlarının yanı sıra Binance, BTC gibi bir şeyle rekabet halinde BNB’yi bir ödeme mekanizması olarak aktif olarak tanıtmaya çalışıyor. Ödeme kullanım durumunu zorlamanın bir yolu, Binance’de çalışan ücretlerini ödemek için BNB kullanmaktır. Aslında bazı raporlara göre Binance’deki tüm çalışanların %90’ı en azından kısmen BNB tarafından ödeniyor.

Öte yandan kripto para ödeme platformları da BNB’yi kabul etmeye başladı. Coinpayments, BNB’yi kabul etmeye başladığında, birdenbire 2.000.000’den fazla farklı satıcıyla değişim belirtecini kullanmak mümkün hale geldi. Özellikle Asya’da, dünyanın her yerindeki mağazalar ve tüccarlar ile artan BNB entegrasyonunu görmeyi bekleyin. Binance’in benimsemek için çok zorlama gücü ve etkisi var ve BNB’yi kendileri tuttuklarından, madeni paralarına ne kadar fazla talep varsa, finansalları da o kadar iyi görünüyor.

Binance Dünyası

Her şey eşit olduğunda, yalnızca tek bir kripto para birimi değişimine kaydolacaksanız, Binance’e kaydolmak mantıklıdır. Gördüğümüz gibi Binance ücretleri sektör ortalamasının oldukça altında, bu da her alım satım yaptığınızda kriptodan tasarruf edeceğiniz anlamına geliyor.

Binance’den nasıl para çekileceğini tartıştık ve platformlarıyla ilgili harika şeylerden biri de Binance para çekme ücretinin çok makul olmasıdır. Genel olarak Binance ücretleri makuldür, bu nedenle orada ticaret yaptığınızda iyi bir anlaşma yapacağınızı bilirsiniz. Ama önemli olan sadece ücretler değil. Tonlarca kripto para tüccarı Binance’i yalnızca düşük ücretler nedeniyle değil, aynı zamanda ticaret için çok sayıda kripto para birimi seçimi nedeniyle kullanıyor. Bitcoin ve Ethereum gibi popüler paralar için Binance genellikle en fazla likiditeye sahip platformdur. Bazı mikro-kap altcoinler için Binance, herhangi bir likidite ile ticaret yaptıkları tek pazardır.

Son olarak, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak Binance, her zaman e-posta yoluyla veya bir destek bileti açarak iletişim kurabileceğiniz geniş bir müşteri hizmetleri departmanına sahiptir. Müşteri destek departmanıyla iletişime geçtiğinizde, KYC sorunlarından etiketsiz gönderilen paraların alınmasına kadar her konuda yardımcı olabilirler. Yani Binance kaydolmak için tek bir borsa arıyorsanız kesinlikle harika bir seçim.

Binance TR Hesap Açma 2022

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan binance tr hesap açma işlemlerinin nasıl olduğunu sizlere detaylı olarak anlatacağız. Adım adım olarak nasıl hesap açılacağını, yani üye olma işlemlerini anlatacağız.

  1. İlk önce www.trbinance.com adresine giriş yapmanız gerekir. Buraya tıklayarak Binance TR’de %10 komisyon indirimlihesap oluşturabilirsiniz.
  2. Daha sonra sağ üstte yer alan “Hesap Oluştur” yazısına tıklayın.
  3. Karşınıza çıkan sayfada kayıt ekranından E-posta adresi, telefon numaranız, şifreniz ve yanındaki “şifrenizi kontrol edin” yazan butonuna tekrar aynı şifreyi yazmanız gerekir. TC kimlik numaranız, doğum tarihi, ad ve soyadınız kısımlarını doldurduktan sonra altında yer alan “Tarafıma ticari ileti gönderilmesine …” diye devam eden kutucuğu işaretleyerek “Hesap Oluştur” yazısına tıklamanız gerekir.
  4. Bu aşamadan sonra mail doğrulamanız için yazmış olduğunuz mail adresine bir kod gelmektedir. Bu kodu kopyalayın.
  5. Daha sonra binance hesap açma yaparken karşınıza çıkacak olan kutucuklara tek tek girmeniz gerekir.
  6. Bu aşamada artık e-posta doğrulamanız başarılı bir şekilde tamamlanmış olacaktır ve binance hesap açmanızın tek bir şartı kalmaktadır. Kimlik doğrulamanız gerekir. Binance Türkiye, diğer adı ile binance tr para yükleme ve çekme işlemleri yapabilmeniz için sizlerde kimlik doğrulama istenecektir. Bunun için en üste gelerek “Kimlik Doğrulama ve Limitler” yazan yazıya tıklamanız gerekir.
  7. Daha sonra seviye 1 yazan yerin altında “Doğrula” yazısına tıklamanız gerekir.
  8. Karşınıza çıkan ekranda sizlerde istenen kullanıcı bilgileri bölümlerini doldurmanız gerekir.
  9. Daha sonra aşağıda yer alan yerleri, eksiksiz doldurduğunuz takdirde sarıya dönen “Doğrulamayı Başlat” yazısına tıklamanız gerekir.
  10. İşte bu kadar, binance hesap açma işlemi güncel olarak başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz

Buraya tıklayarak Binance TR aboneliği açabilirsiniz

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505