• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Fanatik Sevgililere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Fanatik Sevgililere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Futbol meraklısı fanatik bir sevgiliniz mi var? İşte tam onlara göre tasarlanmış birbirinden şık sevgililer günü hediyeleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın.

Sevgililer günü hediyesi seçerken, klasikleşmiş kalıplar içine girmenize gerek yok. Hele ki sevgilinizin takım fanatikliği varsa, bunu avantaj haline getirebilirsiniz. Fanatik sevgiliye ne hediye alabilirim ki diye düşünmeyin; sizin için hazırladığımız sevgililer günü hediyeleri listesi size birçok seçenek sunabilir. 

Fanatiklere Özel 2016 Takvimi 


Bir fanatik için tarih her zaman önemlidir. Fanatiklere göre özel olarak tasarlanmış bu takvim, sevgilinizi kesinlikle sevindirecektir. Her bir ay için fotoğraf ekleyebileceğiniz takvim, tamamen sevgilinize özel hale geliyor. İstediğiniz takımı bu takvime resmedebilirsiniz.

Table-Flickball – Mini Masaüstü Futbolu


 
Fanatik insanlar, her boş zamanı futbol ile doldurmak isterler. İşte sevgilinizin boş zamanlarını keyifle geçirebileceği bir hediye. Mini masaüstü futbolu, eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayabilir. 

http://www.buldumbuldum.com/hediye/table-flickball-mini-masaustu-futbolu/

Desktop Basketball – Mini Masaüstü Basketbol

 
Basketbol fanatiği sevgililere özel olarak tasarlanmış hediyeyle tanışın. Canı sıkıldığında basketbol oynamasını sağlayacak bu mini oyuncak, basketbol sevmeyenleri bile kendisine hayran bırakacak. 

Kişiye Özel Gazete

Sevgilinizi gazeteye çıkarmaya ne dersiniz? Kişiye özel olarak hazırlanabilen gazeteye istediğiniz haberi ve fotoğrafı yerleştirebilirsiniz. İster sevgilinizin fanatikliğinden bahsedin isterseniz de onu ne kadar çok sevdiğinizden, karar sizin. 

Kişiye Özel Yazılı Türkiye Kupası

Sevgiliniz çoktan bir kupayı hak etmedi mi? Dayanıklı plastikten üretilen kupa, gümüş görünümlüdür. Kişiye özel olarak hazırlanabilen Türkiye kupası, dekoratif olarak da sevgilinizin odasına farklılık katacak.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/kisiye_ozel_yazili_turkiye_kupasi/

Kişiye Özel Erkek Hediyesi Sertifikası

 
Kişiye özel olarak hazırlanabilen bu sertifika ile sevgilinize unutulmayacak bir hediye oluşturabilirsiniz. Hem istediğiniz mesajı oluşturabilir hem de istediğiniz fotoğrafları ekleyebilirsiniz. Uzun yıllar saklanabilecek özel sertifika, ahşap çerçevesi ile birlikte gönderiliyor. 

Carla Mara Basketbol Topu Cam Duvar Saati

Basketbol fanatiği sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alan bu saat, cam maddeden üretildi. Tıpkı bir basketbol topunu andıran duvar saati, sevgilinizin odasını da özel hale getirecek. 27 cm çapındaki saat, enerjisini 1 adet AA pilden alıyor.