• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

XDC Network (XDC) Nedir, Nasıl Alınır?

XDC Network (XDC) Nedir, Nasıl Alınır?

XDC Network (XDC) Nedir, Nasıl Alınır?

XDC Network, yetkilendirilmiş hisse kanıtı (XDPoS) fikir birliği mekanizması temelinde çalışan hibrit blok zinciridir. XDC Network ile XDPoS, blok zinciri kullanıcıları için hibrit geçiş köprüleri, spontane blok kesinliği ve birlikte çalışabilirlik sağlamaktadır. Doğası gereği geliştirici dostu olan hibrit mimariye sahiptir.

XDC Network, demokratik konsensüsünü ve yüksek şeffaflığını kullanarak, kullanıcılarına tokenizasyon, dijitalleştirme ve hızlı ticaret işlemleri sağlamaktadır. XDC Network, uluslararası finansa ve ticarete odaklanır. Son derece güvenli, izin verilen ve ölçeklenebilir ticari sınıf mimarisi geliştirmiştir. Hibrit bir mimari ile XDC Network, küresel finansman ve ticaretteki boşlukları giderir. Bu, finansal sektörlere akıllı sözleşmeler aracılığıyla anında ve gerçek zamanlı ödeme sağlayarak yardımcı olur. XDC Network, XDC01 protokolü tarafından desteklenmektedir. XDC protokolü, akıllı sözleşmeler katmanını ve AML/KYC katmanını desteklemek için oluşturulmuştur.

XDC Network Nedir?

Web sitesine göre, XDC Network, iş odaklı bir hibrit blok zinciridir. Çok uluslu iş ve finans için yaratılmıştır. XDC Network, XDC adlı yerel parası tarafından desteklenir. XDC blok zinciri, akıllı sözleşmeleri, 2000TPS’yi, 2 saniyelik işlem süresini ve çok daha fazlasını sürdürmek için tasarlanmıştır.

XDC zinciri olarak da adlandırılan XDC dijital sözleşmesi, XinFin Delegated Proof of Stake (XDPoS) kullanır. ‘Son derece ölçeklenebilir, güvenli, yetkilendirme ve perakende sınıfı’ bir blok zinciri ağı kurmayı planlıyor. Ağ, ağ blokajını ve artan işlem süresini ve ayrıca Ethereum’un aşırı işlem ücretlerini düzeltmeye çalışır. Ayrıca, Ethereum sanal makinesiyle birlikte çalışabilen, gerçekten merkezi olmayan ve blok zinciri inşa ediyor.

XinFin Network, onu güvenli kılan tonlarca güvenlik unsuruna sahiptir. Dikkate değer, Rastgeleleştirme ve Çift Doğrulama nitelikleridir. Ayrıca blok kompozisyonunun tersinmezliği de vardır. Bu, blok zinciri kaydını yeniden oluşturmayı anlaşılmaz hale getirir ve Ağa spam göndermek, işlem fiyatlarında çok büyük bir XDC talep edeceğinden oldukça karmaşıktır.

XDC Network, eXchange inFinite (XinFin) tarafından kurulmuştur. Daha önce de belirtildiği gibi, bu, yetkilendirilmiş bir hisse ağı kanıtıdır (XDPoS). Bu, hibrit röle köprülerine, anında blok doğrulamaya ve birlikte çalışabilirliğe izin verdiği anlamına gelir. Tüm bu özellikler onu geliştirici dostu yapar. XinFin Digital Contract (XDC), XDC hibrit blok zinciri sistemini kontrol eder. XDC belirteci, XDC Network üzerinde oluşturulan merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) için bir ödeme aracı olarak çalışır.

XDC Network: Peki, XDC Yardımcı Programı Nedir?

Bu nedenle, XDC belirteci, XinFin’in Hibrit Blok Zincirini destekleyen temel yardımcı program belirtecidir. Daha önce belirtildiği gibi, XDC jetonu, XinFin Hybrid Blockchain üzerinde oluşturulan DApp’ler için bir ödeme aracı olarak çalışır.

XDC Ağı, kriptografik token mekanizmasını kullanarak ticari işlemlerin dijitalleştirilmesini, tokenleştirilmesini ve hızlı ödemesini sağlar. Karmaşık döviz sistemlerine bağımlılığı azaltır. Temel faydalardan bazıları, daha düşük işlem ücretleri (neredeyse sıfır), daha düşük enerji kullanımı, sağlam doğrulama süresi, ikili doğrulama ve güvenlik güvenceleri için rastgeleleştirmedir. Birlikte çalışabilir akıllı sözleşmeler, saniyede 2.000 işlem ve Ethereum Sanal Makinesi gibi çeşitli özellikleri kullanan XDC Ağı, şirketler ve özerk işletmeler için ölçeklenebilir bir temel sağlar.

Binance 20 komisyon indirimi

XDC Nereden Alınır?

  • Capital.com
  • Binance
  • Coinbase
  • Kraken
  • KuCoin

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz:  HX99GRW3
Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 4816250