• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Winrar ile EXE dosyası Nasıl Oluşturulur?

Winrar ile EXE dosyası Nasıl Oluşturulur?

Bilgisayarlar artık vazgeçilmez bir araç olması ile birlikte, bir çok programı da beraberinde kullanarak istediğimiz gibi kontrolü her anlamda elimizde tutabiliyor ve tabi ki işlerimizi daha doğru ve hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Örneğin tüm dosyaları arşivlemek ve yerden tasarruf etmenin yanında, ayrıca tüm dosyaları koruma altına almak için WinRAR en iyi seçeneğimiz olmaktadır. Bu program ile her zaman işlerimizi halledebildiğimiz gibi, ayrıca exe dosyaları da oluşturabiliyoruz. Bugün sizlere vereceğimiz bilgiler sayesinde artık exe dosyalarını daha hızlı bir şekilde oluşturabileceğiniz için, sizde WinRAR avantajlarını yaşamış olacaksınız.

Tabi ki bilgisayarın donanımlarına göre WinRAR 64 bit indir ya da WinRAR 32 bit indir yapmak için öncelikli olarak www.tamindir.com adresini ziyaret ederek, güncel sürümü indirebilirsiniz. Böylelikle her türlü dosyayı arşiv yapabilir, arşivleri şifreleyebilir ve parçalara bölebilirsiniz. Genel olarak program yapımcıları tarafından .exe dosyayı yapılıyor olsa'da, bir diğer detay olarak ise arşiv göndereceğiniz kişinin eğer bilgisayarında WinRAR yüklü değilse, bu sayede dosyayı görmesini sağlayabiliyorsunuz.

winrar exe yapma

 

WinRAR Programı Özellikleri

 

Dünyanın en çok kullanılan programı olması nedeni ile her anlamda oldukça faydalı olduğunu öncelikli olarak belirtelim. Çünkü arşiv yapmanın yanı sıra, iso dahi oluşturmanız mümkün olduğu gibi, tüm sıkıştırma uzantılarını açabiliyor veya uzantılara göre arşivleme yapabiliyorsunuz. Sadece .rar ya da .zip olarak bilinmesi de bu nedenle yanlıştır. WinRAR ile exe yapmak ise oldukça basittir. Arşivleyeceğiniz dosya için seçeneklerin açılmış olduğu kısımda, sağ menüde bulunan “SFX arşivi oluştur” kutusunu tıklamanız ile birlikte, artık arşivinizi exe yapabilirsiniz. Bu işlem tüm sürümlerde geçerli olduğu için, WinRAR 32 bit indir ve WinRAR 64 bit indir sadece sizin isteklerinize göredir.

winrar .exe nasıl yapılır

 

WinRAR İle Arşivler Güvende

 

Program ile ilgili olarak Tamindir üzerinden videolu kullanımını da incelerseniz eğer, SFX seçeneklerini nasıl ayarlayacağınızı da öğrenebilirsiniz. Böylelikle her zaman kullanabileceğiniz bu program ile artık işinizi daha rahat bir şekilde yapabileceğiniz gibi, her işinizi de güvenle yapmış olacaksınız.