• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Paykasa İle Ödemelerde Güven Zamanı

Paykasa İle Ödemelerde Güven Zamanı

Artık internet üzerinden yoğun bir şekilde alışverişler yapılıyor olmasından dolayı, özellikle kredi kartları yerine, sanal ödeme kartları ile ödeme yapmanız çok daha iyi olacaktır. Bu sayede kredi kartı yani banka hesaplarınızı riske etmeyeceğiniz gibi, ayrıca kişisel bilgilerinizi de korumuş olacaksınız. Sanal kartların özel pin kodlarına sahip olmasından dolayı, sizde bu kartlar ile rahat bir şekilde pin kodlarını yazarak ödemeleri yapabiliyorsunuz. Özellikle oyun ve bahis sitelerinin neredeyse tamamına bu kartlar ile para yüklemenin mümkün olmasından dolayı, sizde rahat ve kolay bir şekilde ödemeler yapabilir ve artık işinizi şansa bırakmamış olursunuz. Artık ülkemizde de satışı yapılan bu kartlar, pin kodu olarak alınarak istediğiniz yere bu kodlar ile para aktarabilirsiniz. Bu konuda en fazla kullanılan ve tercih edilen kartların başında paykasa gelmektedir.

Euro kuruna göre satılan bu kartlar, İngiltere'de üretilmekte olup, Avrupa'nın çoğu ülkesinde büfelerde dahi satışları yapılmaktadır. Ancak ülkemizde kullanımının bu kadar yaygın olmamasından dolayı, ödeme yapacakların internet üzerinden pin kodunu alarak, kod ile ödeme yapmaları mümkün olmaktadır. Tabi ki bu kodların direk finans kurumları tarafından satılıyor olmasından dolayı, rahat bir şekilde paykasa al yapabilirsiniz. Artık resmi satış sitesi olan www.pay.web.tr sayesinde istediğiniz miktarlarda kart alabilir veya kartları bozdurabilirsiniz. En düşük miktarın 10 euro paykasa olması, ancak bunun üzerine katlarına göre miktarların bulunması ve ayrıca eğer daha yüksek bir paykasa al yapmanız gerekiyorsa, bunun için de ana bayi paykasa kart birleştirmesi de yapmaktadır.

paykasa al

 

Güvenle Paykasa Al

 

Ödemelerde paykasa kart kullanmanın bir çok avantajı bulunmakla birlikte, hiç kuşkusuz en önemli avantajı hesap bilgilerinin gizli kalması ve riskli olmamasıdır. Sonuçta kod ile ödeme yaptığınız için ve bu kodların da isime olmaması için, rahat bir şekilde para aktarabiliyorsunuz. Aslında sanal para kartları, kontör kartları ile aynı mantıkta çalışmaktadır. Hemen sizde 10 euro paykasa ya da her hangi bir miktarda paykasa al için, siteye girerek sipariş verebilirsiniz.

 

10 Euro Paykasa Kart

 

Özellikle ilk kullananların 10 euro paykasa alarak avantajını görüyor olmalarından dolayı, güncel kurunda altında resmi site üzerinden sizde paykasa al ile birlikte, paykasa kullanmaya başlayabilirsiniz.