• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Yeni iphone se modeli incelemesi, se fotoğrafları, ucuz iphone s,se

Yeni iphone se modeli incelemesi, se fotoğrafları, ucuz iphone s,se

Yeni iphone se modeli incelemesi, se fotoğrafları, ucuz iphone s,se

Apple iphone yeni telefonu se modelini tanıttı. iphone 6 ve iphone 6s'e göre daha küçül olan 1 gb ram gğcğne sahip telefonun özelliklerini sizler için inceledik. Ee ucuz iphone nereden alınır?, İphone se fiyatı ne kadar?, İphone se incelmesi gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

Iphone 6s modeline göre daha düşük bir ram hacmi bulunan se modeli, Amerika'da 399 dolar ve 499 dolar oalrak piysada yerini alacak. Her kesime ve kitleye hitap etmek isteyen Apple, bu cihaz ile herkesin iphone sahibi olmasını sağlamayı hedefliyor. Iphone'nun en büyük rakipleri ise LG, Sony ve Samsung Galaxy olarak gösteriliyor.

Iphone SE özellikleri;

Chip'te yer alan bilgilere göre;

iPhone SE'nin en çok öne çıkan özellikleri, ekranı ve fiyatı. Fiyatının “uygun” olduğunu söylemek zor, ancak Apple standartlarına göre uygun olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Bu yüzden iPhone SE, piyasadaki orta seviye Android'lerin çoğuna alternatif olarak değerlendirilecektir.
 
iPhone 6S ise işlevsellik konusunda fedakarlıkta bulunmayan bir amiral gemisi. Bu nedenle 4,7 inç'lik telefon, işlevlerle dolup taşıyor ve 3D Touch yeteneklerine sahip.
 
Tasarım
 
Metal gövdeli iPhone SE, iPhone 6S gibi üst seviye tasarımla geliyor. iPhone SE aslında iPhone 5S ile aynı tasarıma sahip. Yuvarlak hatlara iPhone 6S'ten daha az yer veren iPhone SE, çift tonlu renk düzenini kullanıyor.
 
iPhone SE, 7,6mm kalınlığıyla 7,1mm'lik iPhone 6S'ten biraz daha kalın. İki telefonun da birçok renk seçeneği bulunuyor. 4 inç'lik yeni telefon 113 gram ile biraz daha hafifken iPhone 6S, 143 gram ağırlığa sahip.


 
Ekran
 
iPhone SE ve iPhone 6S arasındaki en büyük farklardan bir tanesi, ekran alanında. iPhone 6S 4,7 inç ekranla gelirken iPhone SE'nin ekranı, 4 inç ile biraz daha küçük.
 
Fark küçük gibi görünse de pratikte etkisi hiç küçük değil. iPhone 6S genellikle tek elle kullanabildiğiniz bir telefon ve çok büyük değil. Ancak iPhone SE'yi eli küçük kullanıcılar bile rahatça kullanabilir. Dahası SE'nin boyutları, onu cebinizde daha rahat taşıyabileceğiniz anlamına geliyor.
 
iPhone 6S muhtemelen çoğu kullanıcı için ideal ekran boyutunu tutturmuş durumda, ancak Apple'ın büyük ekrana geçmesinden şikayetçi olanların iPhone SE'yi almak için birçok nedeni var.
 
İki telefonun piksel yoğunluğu aynı (326 ppi). En önemli fark, iPhone 6S'in ekranının basınca duyarlı 3D Touch teknolojisini desteklemesi. Bu işlev maalesef iPhone SE'de bulunmuyor; ancak henüz yaygınlaşmakta olduğundan yokluğunu hissetmeyebilirsiniz.
 
İşlemci
 
iPhone SE, iPhone 6S ile aynı işlemciye sahip. Yani iki telefonda da 64-bit A9 yongası ve M9 hareket işlemcisi var. Bu yüzden iPhone SE'den amiral gemisi seviyesinde performans bekleyebilirsiniz.
 
Kamera
 
iPhone SE'nin kamerası da iPhone 6S'tekiyle aynı. İki cihaz da Focus Pixels ve True Tone flaş destekli 12MP iSight kamerayla geliyor. Telefonların her ikisi de fotoğraflarınızı kısa videolara dönüştüren Live Photos'u destekliyor.
 
iPhone SE'nin 1,2MP'lik ön kamerası ise iPhone 6S'teki 5MP'lik kameraya kıyasla daha düşük çözünürlüklü. Bu yüzden selfie'ler, iPhone 6S'teki kadar iyi olmayabilir.
 
Pil ömrü
 
İki telefonun pil ömrünün birbirine yakın olmasını bekleyebiliriz. Apple, iPhone SE'nin 14 saate kadar konuşma süresi, 3G üzerinden 12 saat internet, 50 saat müzik çalma ve 10 gün bekleme süresi sunduğunu söylüyor.
 
iPhone 6S ise Apple'a göre 14 saat konuşma süresi, 10 saat 3G üzerinden internette sörf, 50 saat müzik çalma ve 10 gün bekleme süresi sunuyor.
 
Yani iPhone SE küçük olsa da ondan web'de gezinme alanında biraz daha uzun pil ömrü bekleyebiliriz. Ancak bu sayılara ulaşma ihtimalimiz oldukça düşük. iPhone 6S'in genellikle her gün şarj edilmeye ihtiyaç duyduğunu biliyoruz; aynısını iPhone SE'de de aynısını göreceğimizi düşünüyoruz.

Şeklinde bir incelemede bulundular. Ayrıca en ucuz Iphone seçeneklerini online satış sitelerinden elde edebilirsiniz.

APPLE IPHONE SE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Habermark Teknoloji