• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

konusarakogren.com ile İngilizce Artık Evden Konuşuluyor

konusarakogren.com ile İngilizce Artık Evden Konuşuluyor

Kulak aşinalığı denilen olay özellikle dil eğitimi gibi sürekli kullanılmayın unutulmaya mahkûm olan teorik konularda çok önemlidir. Bazı kalıpların ezberlenmesi, sürekli tekrar edilmesinin yanında dinlemeseniz bile görsel ya da işitsel medya ürünlerinin sürekli açık olması zihninizde bu kalıpların yer edinmesini sağlayacaktır. Bu alanda İngilizce pop şarkılar dinle youtube kanalı üzerinden seçebilir ve bu şekilde bazı cümle kalıplarını çok daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pop şarkılarının popüler olmasının yanında farklı müzik türleri de seçebilir, ingilizce seviyenize göre seçimler yaparak şarkılar dinleyebilirsiniz. Bu tip dinlemelerin özellikle telaffuz üzerinde faydalı etkileri olacaktır. Çünkü ingilizce kelimeler yazıldığı gibi okunmaz. Telaffuz alanında yan yana gelen çoğu harf değişir ve okunuşları farklı bir şekilde ifade edilir. Bu nedenle söylediğiniz şarkıların Türkçe anlamlarını öğrenerek ve yazılışlarını ezberleyerek te çok daha faydalı olarak İngilizce dil seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Bireysel alanda olduğu kadar kurumsal alanda da İngilizce eğitimi çok önemlidir. Dünya farklı iletişim imkânları ile giderek daha küçük bir yer haline gelmektedir. En çok konuşulan dilin ingilizce olduğu düşünülecek olursa da bu dilin bilinmesi ile pek çok alanda faydalı çalışmalara imzalar atılabilir. Ticari olarak ortaklık kurduğunuzda iyi derece İngilizce ile herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaz ve çeşitli iletişim alanlarında sağlanan anlaşılırlık ile de yeni ticari kapıların açılması sağlanabilecektir. Bu nedenle ayrı bir kategori olarak görülen en iyi kurumsal ingilizce eğitimleri veren online alan olarak konuşarak öğren sistemi size çok fazla avantaj katacaktır. Özellikle çalışanlar için online eğitim sistemi ile isterseniz işinizden evinize geldiğinizde çay saatinizde, ister öğlen molanızda derslerinizi alabilir ve bu şekilde işinizi aksatmadan İngilizcenizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Kurumsal ingilizce de daha fazla terimler bulunmaktadır. Bu nedenle bu alanda birebir anlamına bilmekten çok o kelimenin ifade ettiği anlamı bilmek, cümle içerisinde anlam çıkarmak için daha da önemli olacaktır.

            Pratik yapmak için kelime dağarcığınızın gelişmiş olması gereklidir. Bu nedenle sayılar, günler, aylar, meslekler, hobiler, renkler gibi kalıp kullanımların ilkokul düzeyinden itibaren öğrenilmesi ile zihinlerde yerleşmesi sağlanabilecektir. Bu alanda http://www.konusarakogren.com/blog/ingilizce-renkler/adresi üzerinden birebir renkler konusunu inceleyebilirsiniz. Bunun yanında bu şekilde kalıp kullanımlar hakkında da ayrıntılı bilgileri blog üzerinde bulabilirsiniz. Red- kırmızı, black- siyah, Brown- kahverengi, blue- mavi, green- yeşil, white- beyaz şeklinde renkler sayılabilir. Türkçede kullandığımız şekilleri ile bazı renklerde koyu ya da açık şeklinde renklerin başına ifadeler getirilebiliyor. Pratik yaparak ingilizce öğrenmenin avantajını kısa süre içerisinde öğrendiğiniz teorik bilgilerin pratiğinize yansımasında görebilirsiniz. Daha hızlı bir şekilde ilerleyecek olan ingilizce bilginiz konuşma anlamında artıları ile seviyenizin de ilerlemesini sağlayacaktır. Konuşarak ingilizce öğren sisteminde size göre hazırlanan eğitim planında bazı durumlarda en temelden başlanabilecek ve size özel eğitimlerle yüzde yüz fayda sağlanabilecektir.