• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Paykasa Ne İşe Yarar? Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Paykasa Ne İşe Yarar? Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Paykasa Ne İşe Yarar? Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Yeni nesil bir ödeme sistemi olan paykasa, günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor ve kullanıcılarının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Çünkü paykasa kart ile internet üzerinden ödeme işlemi gerçekleştirmek son derece güvenlidir.
Paykasa kart, kullanıcıların hesaplarını güvende tutmak için hazırlanan ve normal kredi kartından daha ileri seviyede bir ödeme şekli sunuyor.  Normal kredi kartı ile alışveriş ya da ödeme yaparken internet üzerinde bütün kredi kartı bilgileri girilmesi gerekir. Bu durum ise, bilgilerinin dolandırıcıların eline geçmesinden endişe duyan kullanıcıları korkutur. Fakat paykasa kart ile içerisinde sadece ön ödemesini yaptığınız tutar kadar limite sahip olabilirsiniz. Bu durum kredi kartınızı ve hesabınızı korumaya alan bir sistem oluşturur. 

Online ödeme yaparken paykasa avantajları çok fazladır.Paykasa kart, sanal bir karttır ve satın alınan kart için verilen 16 haneli dijital kart kodu ile ödemeler yapılır. Sunulan 16 haneli dijital kodun yasa dışı yollarla ele geçirilmesi ya da tesadüfen bulunabilmesi de mümkün değildir bu nedenle güven duyarak ödelemernizii sanal ortamda gerçekleştirebilirsiniz.

Güvenli paykasa al, alışverişin keyfini doyasıya çıkar!

Güvenli paykasa kart sahibi olmak oldukça kolay. Paykasa kart sahibi olmak sadece birkaç dakikanızı alacaktır. Öncelikle paykasa kart ile işlem yapabilmek için güvenlik sebebiyle mutlaka üyelik oluşturmanız gerekir. Üyeliği oluşturduktan sonra, üye hesabınızda bulunan “Satın Al” butonundan ilerleyerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz kartı seçerek ve EFT ya da havale yoluyla satın alarak anında paykasa kartınıza kavuşabilirsiniz.

Paykasa fiyatları, bütün ön ödemeli kartlarda olduğu gibi döviz kuru üzerinden satış yapar. Gerçekleştirilecek olan alışverişler Euro değerinde satın alınan fiyatlar üzerinden o günün döviz kuruna göre netleşir. Ödeme gerçekleştirdikten sonra, verilecek olan 16 haneli sanal kart koduna sahip olunur ve sahip olunan sanal kart kodu ile internet siteleri üzerinden ödeme işlemleri gerçekleştirilebilir. Paykasa kart Euro bazında hizmet vermekte olduğu için sanal kartı almak için ödeyeceğiniz komisyon ücreti de son derece azdır. 

Paykasa para yatırma sistemi ile banka hesap bilgileri paylaşılmayarak sahip olunan paykasa kart ile oyun sitelerinde de gönül rahatlığı ile işlem yapabilirsiniz. Paykasa sistemi ile satın almak istediğiniz paykasa kart paketini seçerek 16 haneli dijital pin kodu aracılığı ile oyun sitelerine güvenli ve hızlı bir şekilde para yatırabilir, oyun oynamanın tadını çıkartabilirsiniz. 
Tüm dünyada hızla yayılan online ön ödemeli bir kredi kartı sistemi olan paykasaya siz de sahip olmak istiyorsanız, sizlere en uygun ve en düşük fiyatları sunan paykasa.net adresini ziyaret edebilirsiniz.