• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Gençlerin örnek aldığı başarılı şahsiyet Celalettin Hakan Katırcı

Gençlerin örnek aldığı başarılı şahsiyet Celalettin Hakan Katırcı

Gençlerin örnek aldığı başarılı şahsiyet Celalettin Hakan Katırcı

    Gerek kişilik özellikleri ve gerekse toplum içerisindeki saygın duruşu ile gençlere örnek olan Celalettin Hakan KATIRCI aynı zamanda ticari alanındaki saygın duruşu sayesinde de toplumun her kesiminde örnek alınan başarılı bir şahsiyettir. Konya ilinin öncü ve saygın ailelerinden olan Katırcı ailesinin bir ferdi olarak gerek Konya ve gerekse ülke genelinde başarıları ile gündemde olan Sayın Katırcı ahlaki temeller üzerine oluşturduğu yaşam tarzı ile her kesimden tüm bireylere örnek teşkil etmektedir.
 
     Ticari ahlaka verdiği önem
 
     Yüce dinimiz İslamiyet'in ticari hayatta izlenmesi gereken ilkelerini prensip olarak hayatına yansıtan celalettin hakan katırcı taviz vermediği bu ilkeler sayesinde uzun yıllardır Konya başta olmak üzere ülke genelinde faaliyet gösterdikleri alanlarda lider konumda olan şirketlerin yöneticiliklerini yapmaktadır.
 
     Mütevazi yaşam tarzı
 
     Bu kadar gündemde olmasına rağmen sürdüğü mütevazi ve sade hayat ile toplumun her kesimine hitap eden başarılı iş adamı CELALETTİN HAKAN KATIRCI bu kapsamda zengin ile fakir arasındaki uçurumun kapatılmasına da katkı sağlamaktadır. Sahip olduğu tüm maddi ve manevi değerlerin kaynağının önce Allah sonra da ilkeli çalışma prensibi olduğunun bilincinde olan Sayın Katırcı Kendisine emanet edilen maddi ve manevi varlıkların zenginleştirilmesi için çaba sarf etmektedir.
 
     Teknolojiye verdiği önem
 
     Sayın Katırcı son dönemlerde hızlıca yaşanan teknolojik gelişmeleri takip ederek Katırcı ailesinin faaliyet gösterdiği sektörlerde etkin bir gelişim sağlanması için son teknolojik cihazların kullanımına büyük önem vermektedir.

http://www.sanliurfahaber.com.tr/celalettin-hakan-katirci-mn-en-buyuk-mutlulugu-cocuklari-158415h.html