• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Sangha'da Verimli Toplantılar Yapın

Sangha'da Verimli Toplantılar Yapın

Sangha'da Verimli Toplantılar Yapın

Günümüz iş hayatında, yapılan toplantıların sayısı her geçen gün daha da artıyor. Toplantıların kimi zaman çok uzun sürebildiği düşünüldüğünde, toplantı organizasyonunun doğru yapılmasının önemi daha da ortaya çıkıyor.  Bir toplantı öncesinde yeterli ve doğru hazırlık yapılmaması, toplantı sırasında aksaklıklar yaşanmasına ve toplantının başarısız geçmesine neden olabiliyor. 

Bir toplantının verimli olması için, toplantıyı planlayan kişinin baştan sona yapacağı tüm hazırlıkları ve toplantı yönetimini en doğru şekilde gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Toplantıların başarısını etkileyen detaylardan birisi de toplantı salonu seçiminin toplantının içeriğine ve katılımcılara uygun yapılması. Özellikle uzun süren toplantılarda, katılımcıların zamanla motivasyonunun düşme olasılığı oldukça yüksektir. Toplantı yapılan yerin en ideal şartlarda hazırlanmış olması katılımcıların konsantrasyonlarını arttıracaktır. 

Özellikle uzun sürecek toplantılarda katılımcıların rahatının mutlaka düşünülmesi ve önemsenmesi gerekiyor. Uzun süren görüşmelerden sonra, kahve molalarında temiz orman havası alarak yeşillik seyretmek, öğle yemeklerini doğanın içinde yiyerek yorgunluk atmak toplantıya katılanlara çok daha güzel ve huzurlu bir gün geçirtecektir. 

Siz de uygun bir toplantı mekanı arayışı içindeyseniz Sangha’nın web sitesini inceleyebilir, www.sanghaegitimsalonlari.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Sangha toplantılarınız için birçok salon seçeneği sunuyor.

Sakura Toplantı Salonu
30 m2 olan Sakura toplantı salonunda U Düzen, Sınıf Düzeni ve Tiyatro Düzeni şeklinde 10 ile 20 kişi arasında toplantı ve eğitim gerçekleştirilebiliyor. Salonda; projeksiyon, perde, kablosuz internet, video kamera, flipchart, DVD Player ve ses düzeni bulunuyor.

Satori Toplantı Salonu
55 m2 olan Sakura toplantı salonunda U Düzen, Sınıf Düzeni ve Tiyatro Düzeni şeklinde 25 ile 40 kişi arasında toplantı ve eğitim gerçekleştirilebiliyor. Salonda; projeksiyon, perde, kablosuz internet, video kamera, flipchart, DVD Player ve ses düzeni bulunuyor.

Kamino Toplantı Salonu

50 m2 olan Sakura toplantı salonunda U Düzen, Sınıf Düzeni ve Tiyatro Düzeni şeklinde 15 ile 35 kişi arasında toplantı ve eğitim gerçekleştirilebiliyor. Salonda; projeksiyon, perde, kablosuz internet, video kamera, flipchart, DVD Player ve ses düzeni bulunuyor.

Kır Kahvesi Restoranı

70 m2 olan Kır Bahçesi restoranı, aynı zamanda bir toplantı alanı olarak da kullanılmaktadır. Özellikle yemekli toplantı ve atölye çalışmaları için tercih edilen Kır Bahçesi, doğa içinde ve rustik bir ortamda farklı bir toplantı deneyimi yaşatıyor.

Eğitim ve toplantı salonu ihtiyaçlarınız için Sangha sizlere yardımcı olmayı bekliyor. İstanbul Anadolu yakasında hizmet veren Sangha; doğal açık hava ortamı, butik, workshop ve koçluk seanslarına uygun mekanları, katılımcılara ulaşım için servis hizmeti, yemekli toplantılar için hususi salon özellikleri gibi dikkat çeken hizmetleri ile  toplantı salonu kiralama hizmeti sunan firmalar arasında tercih ediliyor.