• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Yeni Evinize Çabuk Isınmak İçin İpuçları

Yeni Evinize Çabuk Isınmak İçin İpuçları

 

Yeni Evinize Çabuk Isınmak İçin İpuçları

Yeni evinize taşınmak için ne kadar heyecanlı olduğunuz fark etmez, İlk haftanız muhtemelen evinizde kendinizi yabancı hissedeceksiniz.

Evden eve nakliyat öncesi İşte size kendinizi çabuk ısındırmak için bazı ipuçları;

1. İşe kıyafetleriniz ile başlayın!

Çoğu insan ilk olarak paketleri açmakla uğraşır, mutfak eşyalarını kontrol etmek için yerleştirmeye başlar. Fakat işe gardırobunuzla başlamak her zaman kolaylık sağlar.
Yeni evinize taşındıktan sonraki ilk bir hafta yerleşme kaygısı yaşayacaksınız. Fakat pazartesi sabahı kıyafet bulma kaygısı sizi taşınma stresine daha çabuk sokar. 
İlk günden kıyafetlerinizi yerleştirirseniz bu problem ortadan kalkacaktır.

2.Öncelik çocuk odasının!

Çocuğunuz siz taşınma heyecanında iken yanınızda sizi huzursuz edebilir. Yeni ev değişikliği beraberinde düzen değişikliği demektir ve çocuğunuz bu durumdan kolay etkilenebilir. Bu sebeple ona ait eşyaları odasına yerleştirirseniz odasını benimsemesi daha kolay olacaktır. Bu sayede çocuğunuz oyalanırken siz de eşya yerleştirme işlemini gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Siz telaş içinde iken en sevdiği oyuncağı aramanıza gerek kalmayacak.

3.Kokunun önemi

Yeni bir ev yerleştirilmemiş eşyalar derken ruh halinizin her zaman sakin olması sizin açınızdan olumlu olacaktır. Bu sebeple evinize alışmak için ve aklınızda olumlu bir yer bırakması için ilk olarak kokuları yerleştirebilirsiniz. 

4. Dışarıdan Yemek Söylemeyin!

İlk haftalar evin düzenini oturtamadığınızdan yemek pişirmek sizin için oldukça zahmetli olacaktır. Bu sebeple dışarıdan yemeğe alışacaksınız. Fakat evinize ve mutfağınıza çabuk ısınmak istiyorsanız ortalıkta koliler olsa bile mutfak eşyalarınızı yerleştirin ve sizi zorlamayacak yemekler yapın. Bu sayede sağlıksız beslenmeyeceksiniz ve mutfağınızı bir an önce yerleştirmek için bahaneniz olacak. 

Ve yeni evinize taşınma süreniz ne kadar olursa olsun kendinize konfor alanı yaratmayı unutmayın.