• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

TamEntegre.com ile Entegrasyon

TamEntegre.com ile Entegrasyon

TamEntegre.com ile Entegrasyon

İnternetten alışveriş yapmak son dönemlerde insanların en fazla tercih ettiği şeylerden bir tanesi olarak biliniyor. Öyle ki en ufak alışveriş için bile artık insanlar internet satış sitelerini kullanmayı tercih ediyorlar. Böyle olunca da büyük ya da küçük fark etmez tüm işletmeler internet dünyasında yer almak istiyor. Lakin bu işlem tahmin edilenden biraz daha zor. Çünkü marka sayısı arttıkça rekabet de aynı oranda artıyor. Bunun sonrasında ise işletmeler kısa bir süre içerisinde internetteki satışlarına son vermek zorunda kalıyorlar. Bunun önüne geçmek adına yapılması gereken şey ise artık çok daha kolay. İnternet üzerinden klasik şekilde yapılan satışlar genel olarak insanların çok fazla tercih ettiği satış türlerinden bir tanesi değil. E-ticaret entegrasyon, api/xml entegrasyonu,Toplu ürün yükleme nasıl yapılır? 

Özellikle de N11, Gittigidiyor, Sanalpazar gibi online alışveriş sitelerinde insanların en fazla üzerinde durduğu konulardan bir tanesi pazaryerine sahip olan işletmeler. Çünkü bu sayede hem aynı ürünün farklı çeşitlerine ulaşabiliyor hem de birbirinden farklı ürünleri tek bir işletme üzerinden satın alma imkanına erişebiliyor. Siz de işletmenizin böylesine büyük bir alanda yer almasını istiyor ancak bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilemiyorsanız artık çözüm hiç olmadığı kadar kolay. Tek bir satış sitesinde yer almak yerine şimdilerde Türkiye’de en fazla tercih edilen satış sitelerini incelemek ve bunların hepsinde yer almak istiyor ancak tüm ürünlerinizi buralarda nasıl ürünlerinizi sergileyeceğinizi bilemiyorsanız TamEntegre.com olarak tüm bu işlemleri sizin yerinize biz yapıyoruz.Sizlere sunmuş olduğumuz sistem sayesinde ürünlerinizi oldukça kısa bir süre içerisinde insanların beğenisine sunma imkanına erişmiş oluyorsunuz. Bununla birlikte hali hazırda satışta olan ürünlerinizin çok daha fazla kişiye erişmesi adına birbirinden farklı hizmetleri de TamEntegre.com üzerinden rahatlıkla alabiliyorsunuz.

Pek çok işletmenin sorun yaşadığı sipariş süreci var olan sistemimiz sayesinde hiç olmadığı kadar kolay bir hale geliyor. Siz siteler üzerinden ürünlerinizi satmaya başladıktan sonra artık yapılması gereken tek şey sistemimizi takip etmek olacak. Ayrıca müşterileriniz ürün ya da satış ile alakalı herhangi bir soru sordukları zaman SMS ile bilgilendiriliyor, böylece en kısa sürede müşterileriniz ile iletişime geçebiliyorsunuz.Çok daha hızlı bir şekilde satış yapmak adına TamEntegre.com sistemimizi tercih ettiğiniz zaman bize yalnızca isteklerinizi belirtiyorsunuz. Sonrasında ise bu istekleriniz doğrultusunda isteklerinizi gerçekleştirmek adına çalışmalara başlıyoruz. Yani siz bizim sistemimizi anlamaya çalışmıyorsunuz. Bunun yerine biz sizin için en uygun olan sistemleri hazırlayarak bunlar ile alakalı aklınızda yer edebilecek her türlü soruya cevap veriyoruz. Satışa sunmak istediğiniz tüm ürünleri müşterilerin ilgisini çekecek bir şekilde istediğiniz sitelerde sizin adınıza yayınlıyoruz. Sonrasında ise eğer ki yeni ürünleri sitelere eklemek istiyorsanız var olan dosyaları güncellemeniz yeterli oluyor. Böylece eklemek istediğiniz ya da çıkarttığınız ürünler ile alakalı bütün güncellemeleri yalnızca saniyeler içerisinde yapma imkanına erişebiliyorsunuz.Sistemimizin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise promosyon sistemi.

TamEntegre.com üzerinden satış sitelerine giriş yaptıktan sonra çok daha fazla kişiye ulaşmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız çapraz promosyon sistemini kullanabilirsiniz. Bu işlem sayesinde ürünün açıklaması içerisinde arzu ettiğiniz diğer ürünleri de tek bir sayfada gösterebilirsiniz. Böylece kullanıcılar benzer ürünlerinizi de tek bir sayfa üzerinden görmüş olur. Ayrıca isterseniz istediğiniz ürünler ile alakalı promosyon çalışmalarını da yine aynı sistem üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Ücretsiz kargo imkanı sunan ürünleri göstereceğiniz sayfalar sayesinde satış oranlarınız çok daha hızlı bir şekilde yükselirken markanızın tanıtımını da bu aşamada yapmış olacaksınız.

Web sitemizi ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.