• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

UZUN YILLARIN BİLGİ VE BİRİKİMİ İLE KALİTELİ KONTEYNER ÜRETİMLERİ MONTE GRUP KONTEYNER & PREFABRİK

UZUN YILLARIN BİLGİ VE BİRİKİMİ İLE KALİTELİ KONTEYNER ÜRETİMLERİ MONTE GRUP KONTEYNER & PREFABRİK

UZUN YILLARIN BİLGİ VE BİRİKİMİ İLE KALİTELİ KONTEYNER ÜRETİMLERİ
MONTE GRUP KONTEYNER & PREFABRİK

  Evinizden uzak bahçenizin köşesinde kendinize özel kuracağınız bir yaşam alanının huzur veren bir yuva olması muhtemeldir. Bu hayallerle başladığınız betonarme yapılar bir süre sonra hem bütçe olarak, hem de kuvvet olarak sizi yıpratabilir. Bu alanda hayallerinize ulaşmak adına ekonomik özelliklerde hem de sizi yıpratmadan elde edebileceğiniz Konteyner Ev modelleri daha pratik çözümler olabilecektir. Hızlı kurulum gerektiren her alanda kullanılabilen konteyner modelleri üretim alanında yakalanan kalite ile uzun yıllar kullanım imkânı sunacaktır. Gelişen teknolojiyi takip ederek en son tekniklerle üretimler yapan Monte Grup & Prefabrik, müşterilerin ihtiyaçlarını birebir karşılayacak çözümler sunuyor. Üretim aşamasında detaylara dahi oldukça fazla önem verilmekte ve bu şekilde ortaya çıkan üretimler birinci derece deprem şartlarına dayanıklılık gösteren oldukça sağlam yapılar olmaktadır. Kullanılacak bölge şartlarına göre kar yükü ve rüzgar hızı da hesaplanmaktadır. Bu şekilde olumsuz mevsim şartlarında dahi betonarme yapıların sunduğu dayanıklılık sağlanmış olacaktır. Firma bu alanda uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimi tecrübeleri ile birleştirmekte ve tüm konteyner modellerinde sorunsuz bir hizmet anlayışı benimsemektedir.

    Genel olarak oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan konteyner modelleri, yük taşımacılıkları, festival alanları, inşaatlar, park bahçeler ve konserler gibi mekanlarda kullanılır. Konteynerlerin rahat bir şekilde sevk edilebilmesi için bir tırın dorsesine entegre olarak kullanılan modüllerde bulunmaktadır. Bu şekilde farklı alanlarda kullanılabilen fırın, hastane, yatakhane, yemek dağıtım, sahne, tribün gibi konteyner modelleri istenilen alanlara sevk edilerek kullanılabilir. Bu özelliklerin yanında Konteyner Ev gibi modellerle bireysel olarak ta bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Betonarme bir yapının inşası hem uzun sürecek, hem de mali açıdan oldukça yüksek aralıklarda fiyatlarla karşılaşmanıza neden olabilecektir. Üretim aşamasında çelik yapıdan oluşan bu modeller bir kutucuk olmasının yanında garaj olarak kullanacaksanız otomatik kapı entegresi ile de güvenlikli bir kabin olabilecektir. Bu özellikleri ile de betonarme yapılan sunduğu tüm avantajları bu yapıları kullanırken de bulabileceksiniz. Kendiniz için tercih edeceğiniz modellerde ofis ya da büfe tarzında işletme seçenekleri için de bu tür yapılar arasında seçimler yapabilirsiniz.

    Müşterilerin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalar yapılmakta, standart üretimler haricinde ise Monte Grup & Prefabrik, özel üretimler ile de ihtiyaçları tamamen karşılayacak konteyner modelleri sunabiliyor. Proje ve üretim aşamasında oldukça titiz çalışmaları bulunan firmanın A kalite üretim ilkesine bağlı olarak sektörünün lider markaları ile çalışmaktadır. Temin ettiği bu lider markaların tüm ürünlerinde TSE ve CE belgelerinin de yer aldığı görülmektedir. Taşımacılık alanında kullanılan modellerin iç dizaynları farklı olurken farklı alanlarda kullanılan konteyner modellerinde de özel iç dizaynlar karşımıza çıkabiliyor. Bunlardan biri olan Ofis Konteyner modelleri ile ister taşımacılık alanında ister depolama departmanlarında avantaj sağlanacaktır. Bazı besinlerin taşınmasında sıcaklık olarak daha soğuk mekânlara ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaçlar göz önüne alındığında yapılan iç dizaynlar sayesinde meyve, sebze ya da süt ürünleri gibi besinlerin taşınması, depolanması sağlanabiliyor. Konusunda uzman satış ekibi ile firma, bu alanda ihtiyaçlarınızı tam olarak tespit edebiliyor ve planlanan sürede üretimlerini tamamlayarak tam zamanında teslimatları gerçekleştirebiliyor.

    Çeşitli kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm özel sektöre ait işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabilen firma, zaman tasarrufu sağlayan yapıları ile tüm ihtiyaçlarınıza ekonomik çözümler sunmaktadır. Özellikle inşaat sektörü içerisinde Şantiye Konteyner gibi yapılarla geçici yerleşim alanı çözümleri sunulmakta ve tüm insani ihtiyaçların karşılanmasında oldukça kaliteli yapılar olarak her bölgede kullanılabilir dayanıklılıklara sahip olmaktadırlar. Bu yapıların en önemli özellikleri hafif oluşları nedeni ile istenilen alana sevk edilerek kullanılabilmesidir. Tüm konteyner ve prefabrik modelleri başlıkları altında üretimler yapılmakta ve kalite ilkesine bağlı kalınarak müşterilerin bu şekilde memnuniyetleri de ön planda tutulmaktadır. Bu da firmanın isminin pek çok alanda müşteri referansları ile tavsiye edilmesini sağlıyor. Günümüzde firmaların hizmet anlayışı içerisindeki en önemli nokta satış ve sonrası destekler olmaktadır. Firma bu alanda müşterilerine sorunsuz destekler vermekte ve ihtiyaçlarının sorunsuz bir şekilde karşılanması adına tüm departmanları ile bir bütün olarak çalışmaktadır. Farklı ihtiyaçlar için konteyner modelleri, kolay sevk edilmesi için mobil modüller ya da çeşitli ihtiyaçların karşılanması için özel üretim modelleri arasından ihtiyaçlarınıza uygun çözümler bulabileceksiniz.

Detaylı Bilgi İçin: http://prefabrikvekonteyner.com