• BITCOIN/TL
    2065697,106
    % -3,58
  • ETHEREUM/TL
    97009
    % -5,72
  • RIPPLE/TL
    15.43
    % -11,27
  • BITCOIN CASH/TL
    15154.45,359
    % -10,97
  • LITECOIN/TL
    2473.49
    % -9,23
  • COSMOS HUB/TL
    258.65
    % -11,87
  • CARDANO/TL
    14.41
    % -9,65
  • TETHER/TL
    32.39
    % 0,11

Bütçenize en uygun uçak bileti hepfly.com’da

Bütçenize en uygun uçak bileti hepfly.com’da

 Bütçenize en uygun uçak bileti hepfly.com’da

Türkiye’de uçak bileti sorgulamak ve satın almak için en fazla kullanılan websitelerinin başında yer alan Ucakbileti.com hem alt yapısını hem de markasını yenileyerek yoluna Hepfly olarak devam ediyor. Hepfly'ın web sitesi ve mobil uygulamaları ile yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri tek bir ekranda karşılaştırılıp satın alınabiliyor.

Seyahat edeceğiniz yere uçak bileti alacağınız zaman uçak bileti alternatiflerini hızlıca karşılaştırabileceğiniz ve içlerinden en uygun olanını seçebileceğiniz hepfly.com uygun fiyatla uçak bileti almak isteyenler ve havayolu ile ulaşımı tercih edenler  için tavsiyelerde bulundu.

Doğru yerden alın

Uçak biletinizi internetten alacaksanız havayolu şirketlerinin uçuş bilgilerini ve fiyatlarını tek bir ekranda karşınıza sunan uçak bileti sorgulama sitesi Hepfly’a mutlaka bakın. Farklı havayollarının bilet fiyatlarını karşılaştırarak gidiş ve dönüş en uygun uçak biletini bulabilirsiniz.  

Uçuş bilgilerinizi kontrol edin    

Bilet alırken nereden nereye gideceğinizi, uçuş tarihini ve saatini en az iki kez kontrol edin. İstanbul’dan uçağa binecekseniz uçuşunuzun Atatürk Havalimanından mı yoksa Sabiha Gökçen Havalimanndan mı olacağını mutlaka kontrol edin.

Biletinizi erkenden alın

Uygun fiyata bilet almanın en temel kuralı erken rezervasyondur.  Bilet fiyatları uçuş tarihine yakın artacağı için bilet almayı son günlere bırakmamalısınız. Ucuz uçak bileti almak istiyorsanız, planınızı erkenden yapıp en az 5-6 ay öncesinden biletinizi almanızı öneririz. Erkenden arayışa geçerseniz, fırsat ve ekonomik sınıfı koltuklardan yer bulabilirsiniz. 

Uçuş tarihinde esnek olun

Seyahate çıkacağınız tarihin birkaç günlük değişimi problem değilse, uçuş tarihinde esnek olmanızda fayda var. Havayollarında doluluk oranına göre günü gününe fiyatlar değişebiliyor. Seçtiğiniz tarihte bilet fiyatı yüksekken, iki gün önceki veya bir gün sonraki uçuş daha uygun fiyatlı olabiliyor. Eğer düğün, toplantı gibi tarihi net bir programınız yoksa, fiyat bakımından en uygun olan günü tercih edebilirsiniz. 

Dönemsel kampanyaları kaçırmayın

Uçak biletinizi uyguna almak istiyorsanız,  havayolu firmalarının belirli dönemlerde yaptıkları erken biletleme  kampanyalarını takipte olun. Belirli aralıklarla Hepfly.com adresne girerek veya Hepfly e-bültene kayıt olarak promosyonlardan haberdar olabilirsiniz. 

Kanata yakın oturmak veya oturmamak

Eğer güvenliğiniz konusunda hassassanız, koltuğunuzun kanat hizasında olmamasına özen gösterin. Kanata yakın bir koltukta otururken ister istemez kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Hem manzaradan uzak kalır, hem de motorun gürültüsünden rahatsız olabilirsiniz. Sallanma olasılığı nedeniyle de kanat iyi bir seçim değil. Kanat bölgesinde yer alan koltuk sıralarında daha uzun bacak mesafesi olabilmekte. Bu sebeple kanatta oturmak tercih sebebi de olabilir.
Hepfly.com web sitesinden ve mobil uygulamalarından Pegasus, AtlasGlobal, Onur Air, Bora Jet, THY, Sunexpress, Anadolu Jet başta olmak üzere tüm havayolu firmalarının uçak biletlerini ek bir ücret ödemeden satın alabilir, seyahatlerinizi keyifle gerçekleştirebilirsiniz.