• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Miyuki boncuklarla eşsiz bileklikler yapabilirsiniz

Miyuki boncuklarla eşsiz bileklikler yapabilirsiniz

Miyuki boncuklarla eşsiz bileklikler yapabilirsiniz

 

Miyuki boncuk, bir diğer adı ile kum boncuklar çok eskilerden beri hayatımızın bir parçasıdır. Kum boncuklar çok küçük oldukları için çok çeşitli alanlarda rahatlıkla tasarımlara ayak uydurabilirler. Gerek el işlerinde, gerek takı tasarımlarında sizler için kolaylık ve şık tasarım yapma imkanı sağlamaktadırlar.

 

 

Miyuki boncuklar takılarda çok eskiden beri kullanılıyor. Kolye, bileklik ve hatta yüzük tasarımlarına bile ev sahipliği yapmış geniş bir kullanım alanına sahiptir miyuki boncuk. El işine yetenekli olan pek çok kişi tarafından rahatlıkla tasarımı yapılabilecek miyuki boncukları en net hatırlamayacağımız yerler 90’ların ortasıdır. Bu yıllarda kum boncuklar hemen hemen her takıda kullanılıyordu. Bu boncuklarla yapılan tasarımlar dikkat ve sabır isteyen, özellikle boncukların dökülmesi, saçılması ihtimaline karşı çok dikkat isteyen bir boncuk çeşidi olarak biliniyordu.

Ev kadınlarının el işlerinde, özellikle tülbent oyası yapımında çok sık kullandığını da biliyoruz.
Miyuki boncuklarla bileklik tasarımları yapmak hem çok zevkli hem de eşi benzeri görülmemiş takı tasarımları ortaya çıkarmak için birebir. Pek çok şekilde miyuki boncuktan bileklik yapabiliriz. Ama, bu noktada en önemli husus, her türlü kıvrımı ve detayı kolaylıkla yapabileceğimiz miyuki boncuklarla çalışmak bir hayli zevkli.
Pek çok rengi yan yana getirip, harika tasarımlara imza atmak hayli kolay. Eğer takı tasarımları konusunda inatçı ve zevkli biri iseniz, miyuki boncuklarla çalışmak size detayı bol, pek çok deseni veya figürü uygulayabilme ve tamamen el işi bir bileklik yapabilme imkanı sunacaktır.

Eğer bir başka miyuki boncuk bilekliğin birebir aynısını yapacak değilseniz, kendi özgün tasarımlarınızla eşsiz miyuki boncuk bileklik yapabileceğinizden emin olun. Sabırlı, inatçı bir kişiliğe sahipseniz hayatınızda deneyimlediğiniz en profesyonel ve zevkli tasarım olacaktır miyuki boncuk bileklikler. Miyuki boncuklarda genelde birbirinin zıddı olan renkler tercih edilse dahi, çalışacağınız desenlerde miyuki boncuklarla harikalar yaratacaksınız.
Miyuki boncuklarla tek başına çiçekler, 3 boyutlu figürlerle de bileklik tasarımları yapılabiliyor. Farklılıkların meraklısı olanlar için ideal olan miyuki boncuklarla bileklik tasarımı yapmak sizler için eşsiz bir deneyim yaşama imkanı sunuyor. http://www.prestijboncuk.com/boncuk-ve-dogal-taslar/miyuki-boncuk