• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Moblobi.com mobil fikirleri büyütüyor

Moblobi.com mobil fikirleri büyütüyor

 

Moblobi.com mobil fikirleri büyütüyor

Sadace mobil haberleri paylaşan mobil odaklı portal Moblobi.com artık mobil tabanlı erken aşamadaki girişimlerin hızlı büyümesi için de destek oluyor.
Moblobi.com’u hem bir mobil odaklı haber sitesi olmasından hem de mobil alanda yaptıkları etkinliklerden tanıyoruz. Şirketin nihai hedefleri arasında mobil teknolojilerle ilgili her şeyde ilk akla gelen platform olmak var. Şirket bünyesine ekledikleri 2  yeni hizmetle dikkat çekmeye devam ediyorlar.
Bunlardan ilki mobil alandaki erken aşama girişimlere hızlandırıcı desteği vermek. Siz de mobil alanda çalışan, fikrini bir ürün ya da hizmete dönüştürmüş girişimci ya da erken aşama şirket iseniz hemen bilgi@moblobi.com adresine projenizi gönderebilirsiniz.  Sonrasında eleme süreci başlıyor ve Moblobi.com seçtiği projeleri  sitesinde yayınlıyor. Bundan sonraki süreçte de birçok tarafta projeyi destekliyor, hızlı büyümesine katkı sağlıyor. Çok sayıda mentorle tanıştırıyor, etkinliklerinde yer veriyor ve en önemli uzun sürecin sonunda hızlı büyüyenleri melek yatırımcılarla buluşturuyor. Bunun karşılığında Moblobi.com seçtiği projelerden az oranda bir hisseyi almayı da şart koşuyor.
Diğer girişim hızlandırma programlarından sadece mobil odaklı olması ve bu alanın uzmanlarıyla çalışmasıyla ayrılıyor. 

Moblobi.com’a en fazla başvuru, mobil yazılım konusunda uzmanlaşmış üniversite öğrencilerinden ve mobil teknoloji şirketlerinde uzun yıllar çalışmış artık kendi işini kurmak isteyen profesyonellerden geliyor. Ancak şirketin bir ayrımı yok. Mobil uygulama başta olmak üzere mobil teknolojilerle ilgili olmak koşuluyla her alt kırılımda başvurabilirsiniz. Örneğin ibeacon, cep telefonuyla mobil ödeme sistemleri ve wireless yeni teknolojiler de şirketin ilgi konuları arasında.
Moblobi.com’un bir diğer yeni hizmeti de mobil pazarlama paketleri. Başta mobil uygulama geliştiricilerine hitap eden bu paketi küçük ve büyük ölçekli şirketler de ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için kullanabiliyor. Özellikle pazarlama maliyetlerinde önemli bir düşüş sağlanıyor. Siz de bu paketler ile ilgili daha geniş bilgiye bilgi@moblobi.com adresinde mail göndererek ulaşabilirsiniz.
Kısacası mobil alanda ne varsa Moblobi.com’da yer alıyor. Bu alana meraklı ya da içinde çalışan biriyseniz mutlaka Moblobi.com’la bir şekilde tanışmanızı tavsiye ederiz.