• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Digitürk Eşsiz Fırsatları Ayağınıza Getiriyor

Digitürk Eşsiz Fırsatları Ayağınıza Getiriyor

Digitürk Eşsiz Fırsatları Ayağınıza Getiriyor

Digitürk ile farklı bir televizyon deneyimi yaşayabilirsiniz. Sizde hemen Digitürk’e geçiş yapın istediğiniz türden kanalı izleyin.
Digitürk ile farklı bir dünyanın tam ortasında kendinize yer bulmak istiyorsanız doğru yerde olduğunuzu bilin. Digitürk tarafından size sunulan yayınlarda harika ve bir o kadar da muhteşem kanalların keyfini sürebilirsiniz. Tematik yayın anlayışına sahip olan bu kanallar sayesinde, birbirinden güzel ve ilginç bilgilere ulaşabilir, eşsiz fırsatlardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Digitürk Kanal Listesi sayfasına göz atarak, hangi kanalların hangi tematik yayın ağına sahip olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. 

Türkiye’de dijital yayıncılık alanında çığır açan Digitürk, eşsiz fırsatları ayağınıza getiriyor. Teknolojik anamda size harika imkanları sunan Digitürk, ek olarak muhteşem yayınları da ayağınıza getiriyor. Digitürk’ün size özel hazırladığı paketlerde yer alan kanalların keyfini aboneliğinizi başlatınca sürebilirsiniz. Tematik kanalların arasında keyfinize ve tarzınıza uygun birden fazla yayına ulaşabilme şansı elde edebileceksiniz. Belgesel, spor, eğlence, çocuk, film, dizi, yetişkin paketlerin yer aldığı onlarca kanalda harika fırsatlara hemen ulaşabilmek için aboneliğinizi başlatabilir, fırsatlarla dolu bu dünyanın tam ortasında kendinize yer bulabilirsiniz. Digitürk tarafından size sunulan paketlerde 390’ın üzerinde kanal yer alıyor. Bu kanallar arasında ulusal ve yerel kanallara ek olarak film, dizi veya özel belgesel kanalları ile spor kanallarını bulabileceksiniz. Belgesel kanalları arasında tarih, doğa, coğrafya, devasa yapıların yayınlarını bulabileceğiniz tematik kanallara ulaşabileceğiniz gibi spor kanallarında ise Spor Toto Süper Ligi’ne ek olarak İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Rusya, Hollanda, Brezilya gibi Avrupa ve dünyanın sayılı liglerinin yayınlarını ve müsabakalarını da izleyebilirsiniz.  Digitürk aboneliğinizi başlatmanız halinde size ve sevdiklerinize hitap eden yüzlerce ulusal kanal, haber kanalları, dizi kanalları, ödüllü filmlerin yer aldığı salon kanalları, yerli veya yabancı onlarca müsabakayı izleyebileceğiniz futbol kanallarına ek olarak spor dallarının tümünü içeren kanallara, çocuğunuzun gelişimine ve bilinçlenmesine yönelik hazırlanan yayınlara, oyun kanallarına, ödüllü belgesel kanallarına, yetişkinlere yönelik kanallara, en sevdiğiniz ulusal kanalların HD yayınlarına 24 saat boyunca kolay ve hızlı şekilde ulaşabileceksiniz. HD yayın kalitesiyle ekranlarınıza gelen bu kanallarda normal bir çözünürlüğün 4 katı daha fazla çözünürlükte takip edebilme şansını elde edebileceksiniz. 

Digitürk’ün en sevilen paketleri arasında ki Digitürk Film ve dizi paketlerinde size uygun onlarca kanal sizi bekliyor olacak. Digitürk Film Kanalları sayesinde Her ay bine yakın film, ayda 100 yeni filmi izleyebilir, Film paketinde yer alan tüm filmleri TV’de, Web’de, cepte ve tablette dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hiçbir ek ücret ödemeden takip edebilirsiniz. 7’si HD görüntü kalitesi ve Dolby Surround ses kalitesiyle toplam 10 film kanalı ve filmleri 3D izleme ayrıcalığına ek olarak Türkçe dublaj veya Türkçe/İngilizce altyazı seçenekleri yine bu paketler kapsamında sizi bekliyor olacak. Siz de hemen Digitürk ailesine katılarak harika fırsatları değerlendirebilir, 400’e yakın kanaldan dilediğinizi seçerek keyfinize keyif katabilirsiniz. Dünyanın en önemli prodüksiyonlarından en büyük organizasyonlarına kadar takip edebileceğiniz bu paketler sayesinde eşsiz bir dünyanın kapılarını ardına kadar aralayabileceksiniz. Hemen Digitürk abonesi olun, muhteşem fırsat ve kampanyalardan yararlanarak harika zaman geçirin!