• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray taraftarı İbrahimoviç aşkına twitter'ı yeniden salladı

Galatasaray taraftarı İbrahimoviç aşkına twitter'ı yeniden salladı

Galatasaray taraftarı İbrahimoviç aşkına twitter'ı yeniden salladı. Son günlerde İsveç'li futbol devi Zlatan İbrahimoviç'in  Galatasaray'a transfer olma ihtimali Türkiye ve Dünya basınında yer almaya başladı. Bu transfer için Galatasaray taraftarının isteği çok büyük.

Birkaç gün önce Dünya devi sosyal medya paylaşım platformu Twitter'da ülke gündemine oturarak Zlatan İbrahimoviç'i Galatasaray'da görmek istediklerini belirten Galatasaray taraftarı, bu gece 00:00'da tekrar kenetlendi ve Zlatan İbrahimoviç'in Galatasaray'a transfer olması için Twitter'ı feth etti. Ayrıca birkaç gün önce imza kampanyası bile başlatıldı.

Twitter'da fenomen Galatasaray hesaplarından biri olan '' BilalBayar '' isimli kullanıcının organizasyondaki emeği çok büyük. Sosyal medyayı Dünya üzerinde en etkin şekilde kullanan futbol takımlarından biri olan Galatasaray'ın, bu büyük güce sahip olmasının başarı sayılması kadar, taraftarınında sosyal medyaya hakim olmasının getirdiği sorumluluklar bir o kadar büyük.

Taraftarların İbrahimoviç'in Galatasaray'a gelmesi durumunda 1 milyon forma alacaklarını belirtmesi, Galatasaray yönetimini bu transfer hakkında ciddi calışmalar yapmaya yönlendirdiği iddia ediliyor. Galatasaray'ın sosyal medyayı en etkin şekilde kullanmasının nedeni Galatasaray taraftarı. Galatasaray'a bu gücü sağlayan taraftar ile Galatasaray yönetimide en içten şekilde ilgileniyor.

Galatasaray taraftarının gücü sosyal medya'da o kadar büyük hale geldi ki, uefa'nın resmi facebook ve twıtter sayfaları, büyük avrupa futbol takımlarının sosyal medya hesapları bazen türkçe iletiler yazabiliyor.

BilalBayar önerliğinde Zlatan İbrahimoviç'i Galatasaray'da görmek isteyen taraftarın bu isteğine, Galatasaray yönetimi nasıl cevap verecek merak konusu.

 

Habermark