• BITCOIN/TL
    2078609,651
    % -3,70
  • ETHEREUM/TL
    102035
    % -3,28
  • RIPPLE/TL
    17.06
    % -4,02
  • BITCOIN CASH/TL
    15451.79,430
    % -5,69
  • LITECOIN/TL
    2695.96
    % -4,68
  • COSMOS HUB/TL
    273.1
    % -4,58
  • CARDANO/TL
    15.3
    % -5,51
  • TETHER/TL
    32.51
    % 0,03

Galatasaray taraftarı sosyal medya da tek yürek Zlatan İbrahimoviç diyor

Galatasaray taraftarı sosyal medya da tek yürek Zlatan İbrahimoviç diyor

Galatasaray taraftarı sosyal medya da tek yürek Zlatan İbrahimoviç diyor

Galatasaray taraftarının Dünya üzerinde sosyal medyayı en etkin kullanan kitleler arasında yer aldığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Geçtiğimiz gün  #EğerZlatanGelirse isimli tag Dünya gündemine girdi. İtalyan basını Zlatan İbrahimoviç Galatasaray ya da Milan'a gidecek haberini yayınladı. 

Galatasaray taraftarları arasında sosyal medya da kitleleri yönlendirme konusunda artık etkinliği kabul edilmeye başlanan Bilalbayar isimli fenomen hesap önderliğinde #EğerZlatanGelirse tag'i yeniden Dünya gündemine girdi. Bu gelişmenin ardından spor Dünya'sına damgasını vuran ve Galatasaray'lı taraftarları heyecanlandıracak gelişmeler yaşandı.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesinin Zlatan İbrahimoviç hakkında, Galatasaray'amı gidecek? Yoksa Milan'a mı ? şeklinde servis ettiği haber, Türkiye'de büyük heyecana neden oldu. Galatasaray'ın Zlatan İbrahimoviç ile ilgilendiği haberi İtalyan basını tarafından doğrulandı.

 

Geçtiğimiz gün Zlatan İbrahimoviç'e Amerika'da mu futbol oynayacaksın? Paris St. Germain'den sonra durağın neresi olacak sorusuna, İsveç'li golcünün '' Gideceğim yer çok büyük sürpriz olacak '' şeklinde cevap vermesi büyük heyecana neden olmuştu.

Galatasaray Divan kurulu üyesi Rasim Zaimoğlu'nun paylaştığı bir tweet ise Galatasaray'lı taraftarları tamamen heyecanlandırdı.

Rasim Zaimoğlu '' İbrahimoviç Galatasaray'lı olursa kimse şaşırmasın '' şeklinde bir tweet yayınladı.

İşte Galatasaray taraftarının #EğerZlatanGelirse isimli tag'ine yorum yapan ünlülerin paylaşımları;

 

Twitter üzerinde Galatasaray taraftarının İbrahimoviç isteğine pek kulak asmayan bazı Galatasaray fan sayfalarıda, Dünya basınında Zlatan ve Galatasaray haberleri yer almaya başlayınca, başlatılan #EğerZlatanGelirse tag'ine önce destek verip daha sonra medya da yer alan Galatasaray haberlerine inanılmaması konusunda açıklama yaptılar.

 

Galatasaray'da ise gündem de Hamit Altıntop'un şoke eden sakatlığı yer almakta, Hamit Altıntop'un Eylül ayına kadar çalışmalarda yer alamayabileceği belirtildi. Melo'nun İnternazionale'a gönderilmesinin konuşulduğu şu günlerde, Brezilya'lı orta sahanın en iyi alternatifi oalrak gösteriken futbolcunun sakatlanması taraftarı üzdü. Hamit Altıntop'a çok sayıfa geçmiş olsun mesajı sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Paris St. Germain'in  Galatasaray'ın Brezilya'lı sol beki  Alex Telles için teklif sunacağıda gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.