• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Yaralı Köpek çöp kutusundan çıktı! Bu insanların vicdanı nerede?

Yaralı Köpek çöp kutusundan çıktı! Bu insanların vicdanı nerede?

Yaralı Köpek çöp kutusundan çıktı! Bu insanların vicdanı nerede?

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaralı olarak çöp konteynerine bırakılan köpek, belediye personeli tarafından bulundu. Yaralı köpeğe HAYDOS bakım evi sahiplendi ve tedavi altına alınmasına yardımcı oldu. Muğla'da çöp'te bulunan yaralı köpek. Yaralı köpek olayı.

Çöp konteynerinin içinde yaralı köpeği görünce şok olduğunu belirten belediye personeli Ersunan Sevinç, “Büyük çöp konteynerinin içerisine atmışlar, üstü de çöp doluydu. Biz kaldırınca fark ettik. Dokunmak istedik ama kendine dokundurtmadı. Şoför arkadaş ile beraber HAYDOS barınağına getirdik” şeklinde açıklama yaptı.

HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen, kendilerine yaralı olarak getirilen Terrier cinsi köpeği ilk müdahalesinin ardından Gökova Hayvan Hastanesine teslim edeceklerini ifade etti. Dağdelen, “Çöp toplayan arkadaşlar tesadüfen bulmuşlar. Konteynırın içine canlı bir şekilde atılmış, belki öldü zannettiler. Araba çarptığı belli, çöpü preslemeden önce son anda fark ediyorlar. Sağ olsunlar hemen buraya getirdiler. Belediye personelimiz bu konuda çok hassas daha öncede çöpün içinde canlı kedi ve tavşan bulunmuştu. İnsanların vefasızlığına artık hiç bir şey diyemiyorum. Terrier cinsi küçük bir süs köpeği, ilk müdahalesinin ardından Gökova Hayvan Hastanesine götüreceğiz. Orada tam olarak neyi olduğunu öğreneceğiz” difadelerini kullandı.

Editör notu: Bir insanın hayvanlara ve her türlü canlıya gösterdiği sevgi şevkat onun '' ANNE VE BABA '' tarafından aldığı eğitimin göstergesidir. Bu tür davranışlarda bulunan insanlar kanun üzerine pek bir ceza almasada, vicdanen çok ağır bedeller ödeyebilirler. 

EĞER SİZ YOLDA YARALI KAZA GEÇİRMİŞ YA DA HALSİZ, HASTA YATMAKTA OLAN BİR HAYVAN GÖRÜRSENİZ ÇEKİNMEYİN VE HEMEN ''ALO 153 '' Ü ARAYIN! YARALI HAYVAN İHBAR HATTINDAN BULUNDUĞUNUZ KONUMA ÜCRETSİZ YARDIM İSTEYİN!

Habermark