• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Almanya teknik direktörü Löw ve Hamza Hamzaoğlu bir arada!

Almanya teknik direktörü Löw ve Hamza Hamzaoğlu bir arada!

Almanya teknik direktörü Löw ve Hamza Hamzaoğlu bir arada!

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Podolski’nin Hamza Hamzaoğlu ile performansını geliştireceğini belirterek, “Lukas Podolski için Galatasaray tercihinin çok doğru ve yerinde olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'de bir dönem teknik direktörlük yapan Löw'e Galatasaray forması hediye edildi. Löw Lukas Podolski için ne dedi? , Löw Hamzaoğlu nedne buluştu? Löw Galatasaray için ne dedi? 30.10.2015, Löw Mario Gomez hakkında ne dedi, Löw Beşiktaş hakkında ne dedi?

 

Galatasaray’ın yıldızı Lukas Podolski ve Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez’i izlemek için Türkiye’de bulunan Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi. Antrenman sonrası kulübün resmi televizyonunda açıklamalarda bulunan ikili, Alman yıldız Lukas Podolski’nin performansını değerlendirdi.

“PODOLSKI’NIN SÜREKLİ OYNAMASI ÖNEMLİ”

Lukas Podolski ve Mario Gomez’i takip etmek için Türkiye’ye geldiğini dile getiren Löw, “İstanbul’a gelmekten çok mutluyum, burada çok sevdiğim insan var. Hamza hoca ile Lukas’ın performansının gelişeceğini düşünüyorum. Dünkü maçta iyi bir performans ortaya koydu. Takım halinde iyi bir Galatasaray vardı. Lukas’ın sürekli oynaması önemli. Burada İngiltere’den daha fazla şans buluyor” dedi.

“PODOLSKI’NIN GALATASARAY TERCİHİ DOĞRU”

Galatasaray çok büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Löw, “Hedefi her zaman büyük olan bir kulüp. Sürekli Şampiyonlar Ligi’nde. Lukas Podolski için Galatasaray tercihinin çok doğru ve yerinde olduğunu düşünüyorum” Açıklamasını yaptı.

“KORAY KENDİSİNİ İLERİYE İTEN BİR HOCA İLE ÇALIŞTIĞI İÇİN ŞANSLI”

Almanya altyapısında yetişen bir diğer oyuncu Koray Günter’in Alman altyapısında çok iyi bir futbol temeli aldığını dile getiren Löw, “Bana göre hala atması gereken adımlar var. Koray kendisini koruyan ve sürekli ileriye iten bir hoca ile çalıştığı için çok şanslı” dedi.

“ALMANYA 10 YILDA AÇIKÇA BİR GELİŞİM GÖSTERDİ”

Türkiye’de yabancı sınırının kalmasıyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan başarılı çalıştırıcı, “Milli takımın 11 oyuncusunun yabancı oluşu kötü bir durum. Bana göre bir kulüpte alt yapıdan oyuncuların çıkması büyük artı. Almanya 10 yılda açıkça bir gelişim gösterdi. Alt yapıya adımlar yaptık ve katkısını görmeye başladık” şeklinde ifadeler kullandı.

“TÜRK MİLLİ TAKIMI MAÇLARA HEYECAN KATIYOR”

Deneyimli çalıştırıcı, son olarak Türkiye’nin EURO 2016’ya katıldığı için mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Türkiye’nin katılımı için mutluyum, çok sevinçliyim. Türkiye milli takımı maçlara heyecan katan bir takım. Onları tebrik ediyorum. Türkiye uzun zamandır katılmadı ve bu üzücü bir durum. Türkiye tam bir turnuva takımı. Sürprizler ve çıkışlar yapabiliyor.”

HAMZA HAMZAOĞLU: “LUKAS VE KEVIN’IN OYUNUNDAN MEMNUNUM”

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, “Hem Lukas Podolski hem Kevin’in en iyi şekilde kulübümüze ve milli takıma hizmet etmesi için çalışıyoruz. Lukas ve Kevin’ın oyunundan çok memnunum” ifadesini kullandı.

“KORAY İNŞALLAH TÜRK MİLLİ TAKIMI’NI TERCİH EDER”

Almanya altyapısında yetişen Koray Günter’in de ümit vadeden bir oyuncu olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, “İnşallah Türk Milli Takımı’nı tercih eder. Çok yetenekli. Kendi mevkisinde bir numara olacak yeteneğe sahip. Sadece biraz sabırlı olması gerekiyor. Oynamamasına rağmen antrenmanlarda çalışmaları oldukça iyi” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE TURNUVAYA RENK KATACAK”

Türkiye’nin EURO 2016’ye renk katacağını dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Ülkemizi, Fatih Hoca’yı ve oyuncularımızı ayrıca Almanya’yı EURO 2016 bileti için tebrik ediyorum. Türkiye turnuvaya renk katacak. Güzel bir turnuva izleyeceğiz. İnşallah güzel katılımlarla bu turnuvayı tamamlarız. Umarım hem Almanya hem de biz başarılı bir turnuva geçiririz. Löw’e de başarılar diliyorum” Şeklinde açıklama yaptı.

Açıklamaların sonunda Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Joachim Löw’e adının yazılı olduğu 1 numaralı forma hediye etti.