• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Beşiktaş’tan Ospina açıklaması

Beşiktaş’tan Ospina açıklaması

Beşiktaş’tan Ospina açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Ospina ve Ospina gibi iyi kaleciler tabi ki gündemimizin içerisinde fakat en iyisini arıyoruz” açıklaması yapıldı. Beşiktaş Ospina'yı alacak mı?, Beşiktaş transfer haberleri, Beşiktaş son dakika, Beşiktaş transfer son dakika.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tolga Zengin, Mustafa Denizli ve transferler hakkında bir futbol programına açıklamalarda bulundu. Sporting Lizbon karşılaşmasından sonra Tolga Zengin ile görüşmediklerini söyleyen Ahmet Çebi sözlerine şöyle devam etti:

Zaten maçtan sonra da hemen böyle bir şey yapmayı pek gerekli görmedik. Sonuç itibariyle hatalı goller yenilebilir. Hatalı goller kaçırılabilir. Bu futbolun yapısında var. Eleştiri tabi ki yapılmalı. Futbolcular her türlü eleştiriye açık olmalı. İyi oynadıklarında nasıl övülüyorlarsa kötü oynadıklarında da eleştirilebilirler. Yalnız tabi ki bu sadece spor eleştirisi olarak kalmalı. Özellikle sosyal medyada bir linç edilme hareketi izledim. Bunlar doğru değil. Beşiktaş taraftarı her zaman oyuncusuna sahip çıkmalı. Tolga çok güçlü bir kaleci, güçlü bir arkadaşımız karakter anlamında. Dolayısıyla güçlü olan kişilerin düştükleri zaman yerden kalkabildikleri an önemlidir. Tolga’nın da bu yerden çıkacağını ümit ediyorum, bekliyorum. Özellikle Şenol hocanın da bu tür konularda futbolcularını çok iyi motive ettiğini biliyoruz. Bu konuda Şenol hocaya güvenimiz tamdır.” denildi.

“KALECİ TRANSFERİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Takıma kaleci transferi yapmak istediklerini belirten Çebi, “Kaleci bakılıyor. Bu şu anda Tolga’nın içinde bulunduğu durumla ilgili değil. Beşiktaş’ın bir kaleciye her zaman ihtiyacı var. Tolga’yla beraber ihtiyacı var. Ara dönemde bunu yapmaya çalışacağız. Daha öncede bunu yapmaya çalıştık ama olmadı. Ara dönemde de bu iş çok kolay olmuyor. Hiç kimse elindeki iyi kaleciyi vermek istemiyor. Dolayısıyla biz doğru olanı yapmak istiyoruz. Yani acele bir şey yapmayı da düşünmüyoruz. Ama beklentilerimize cevap verebilecek birini bulduğumuz zaman tabi ki yapmayı istiyoruz. Buna takımın ihtiyacı var. Tolga ile beraber devam edebilecek bir isme ihtiyacımız var” diye konuştu.

“OSPINA TRANSFER LİSTEMİZDE”

Premier League ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Kolombiyalı kaleci David Ospina’nın transfer listelerinde olduğunu açıklayan Çebi, “Ospina ve Ospina gibi iyi kaleciler tabi ki gündemimizin içerisinde fakat en iyisini arıyoruz. Ospina biz istiyoruz diye de gelecek diye bir kayıt yok. Sonuçta onunda, oynadığı bir takım ve sözleşmesi var” şeklinde konuştu.

“MUSTAFA DENİZLİ’YE KIRGINLIĞIM YOK”

Mustafa Denizli’ye herhangi bir kırgınlığının olmadığını vurgulayan Ahmet Çebi, “Bu tür ilişkiler tamamen profesyonelce ilişkilerdir. Hocaya neden kırgınlığım olsun? O gün ki şartlar itibari ile olmamıştır. Hocanın tercihi o gün öyle olmuştur. Bizim de tercihimiz başka türlü olmuştur. Herkesin yolu açık olsun. O da bizim bir hocamızdır. Türkiye’nin bir değeridir. Umarım ki bizimle olan maçların dışında kendisi de başarılı olur” şeklinde açıklama yapıldı.

Habermark Spor Servisi