• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'da Dursun Özbek transfer için tarih açıkladı

Galatasaray'da Dursun Özbek transfer için tarih açıkladı

Galatasaray'da Dursun Özbek transfer için tarih açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 10 gün içinde transferleri sonuçlandıracaklarını ifade etti. Galatasaray transfer dönemi haberleri, Galatasaray Ocak ayında kimleri transfer edecek?, Galatasaray'ın yeni transferleri, Galatasaray haberleri, 2015 kış transfer dönemi haberleri.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulunda katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin ’Görev sürenizi doldurduktan sonra tekrar başkanlığa aday olacak mısınız?’ sorusunu yanıtlayan Özbek, “Önümde daha 2 buçuk yıllık bir mesafe var. 2 buçuk yıl çok uzun bir süre. Bu süreçte karar verilecek bir husus. Verilen hizmetlerin değeri, ehemmiyeti çerçevesinde genel kurul tekrar beni tekrar başkan olmam için cesaretlendirebilir. Galatasaray’da ben hiç bir zaman görevden kaçmadım. En zor şartlarında görev aldım, bundan sonra da görev alırım” dedi.

“MELO ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCUMUZDU”

Bir öğrencinin, ’Takımda ruhsuzluk var. Felipe Melo’yu özledik. Takımda tekrardan Melo’yu görebilecek miyiz? sorusuna ise Özbek, şu yanıtı verdi:

“Felipe Melo Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcumuzdu. Melo Galatasaray’daki misyonunu tamamladı. Hizmet etti ve gitti. Bu Galatasaray’dan daha çok kendisinin arzusuydu. Melo’nun verdiği hizmetlere teşekkür ediyorum. Çok önemli bir futbolcumuzdu. Galatasaray her branşlarda şampiyonluğun en önemli adaylarındandır. Hiçbir zaman sahada ruhsuzluk söz konusu değildir. Galatasaray ikinci devrede çok daha güçlü lige dönüş yapacaktır. Bundan endişe duyulmasın.”

“ÇOK YAKINDA GÖRECEKSİNİZ”

’Transfer yapacak mıyız?’ sorusuna da Başkan Dursun Özbek, “Bütün takımlar transfer sezonu geldiği zaman eksiklikleri çerçevesinde transfer yapar. Bizde de zaten Mustafa Hocam açıkladı. Çok ciddi bir çalışması var. Bu çalışmasını bize bugün yarın iletecek. Onun projeleri çerçevesinde biz bu transferleri yapacağız. Galatasaray ikinci yarıda farklı bir performans sergileyen futbol takımı olacaktır. Bundan taraftarlarımızın emin olması lazım. Yönetimlerin yapması gereken performansı yukarıya taşıyacak hamleleri yapmaktır. Biz de bu hamle içindeyiz. Eksiklerimizi tespit ettik, biliyoruz. Bunun çalışması içindeyiz. Çok yakında da bunları zaten göreceksiniz” dedi.

“SORULARIN CEVAPLARINI 1 HAFTA 10 GÜN İÇİNDE ALACAKSINIZ”

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin takımdaki eksiklerin tespitini yaptığını ve kısa süre içinde kendilerine sunacağını ifade eden Başkan Özbek, “Bu tespit çerçevesinde transferlerimizi yapacağız. Takımın performansını yükseltmek için her şeyi yapacağız. Kişisel yoruma girmek istemiyorum. Sizin gözlediğiniz eksiklikleri biz de görüyoruz, yönetim de görüyor. Hocamız da tespit etmiştir illaki. Onun vereceği rapor çerçevesinde, biraz sabırlı olursanız, bu soruların cevaplarını 1 hafta 10 gün ya da bu önümüzdeki Ocak ayı içinde mutlaka alacaksınız. Endişelenmeyin, Galatasaray’da eksik hiçbir görev kalmaz. Her şey yüksek performansı yakalamak üzere yenilenir. Mustafa Hoca da bunu net bir şekilde ifade etti. Taraftarlarımızın son derece beğeneceği bir takım hazırlıyor. Çok kısa sürede de bunu duyacaksınız, göreceksiniz” şeklinde açıklama yaptı.

Galatasaray'lı taraftarlar özellikle Zlatan İbrahimoviç transferinin gerçekleşmemesi ve vaad edilmesi üzerine Dursun Özbek hakkında olumsuz görüşlerini sürekli olarak sosyal medyadan dile getimişlerdi. 

Habermark Spor Servisi