• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Advance Pro Basketball ile tanışın

Advance Pro Basketball ile tanışın

Advance Pro Basketball olarak Şubat ayından bu yana Türkiye’nin ilk ve tek basketbol analitik markası ve websitesi olarak basketbol analitiğinin anlam ve önemini sporculara, antrenörlere ve yöneticilere iletebilmek ve basketbol analitiği ile çalışıldığında daha verimli sonuçlar elde edilebilmesi adına çalışmalar sürüyor.

Türkiye liglerinde maçtan maça takımlar için basketbol istatistik ve gelişmiş istatistikler, video analitik teknikleri gelişmiş hesaplama teknikleri ile takımlara destek sağlamanın yanısıra rotasyon, oyun stratejileri ile ilgili kapsamlı bilgiler sağlıyoruz. 

Ortalık içerisinde olduğumuz Global Sports Analytics, KEVA Basketball, Prime Athlete Management, BasketballCoach.com, Fun The Mental ve MyAgonism gibi hem dünyanın ve Avrupa’nın önde gelen basketbol analitik kökenli markaları ile işbirliklerimiz sayesinde Türkiye’ye 360 derecelik basketbol analitiği hakkında servis, danışmanlık ve hizmetler sunuyoruz.

Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde liglerin son dönemeçlerine girildiği göz önune alınırsa off-sezon çalışmalarının başlayacağı döneme giriyoruz. 

Advance Pro Basketball olarak yaz aylarında eşsiz bir hizmet sunarak basketbol analitiği kapsamlı kişisel antrenman (PT) metoduyla çalışmalarımıza yön vermek istiyoruz. Kurumsal çalışanlara, amatör veya profesyonel oyunculara ister 1e1 ister 2ye2 antrenmanlar kapsamında gelişim sağlamayı hedefliyoruz.

Myvert Shottracker ve Training Mask oyuncu gelişimini ileri seviyeye getiren ve net ölçümler sağlayan cihazlar, video analitigi ile oyuncuların gelişimini farklı bir şekilde takip edeceğiz ve son olarak eşi benzeri görülmemiş kondisyon çalışmalarına da yer veriyor olacağız ayrıca şu anda BAYANLARA yönelik basketbol analitiği kökenli kişisel antrenmanlara da yer vererek bir ilki daha gerçekleştirmenin peşindeyiz. 

Antrenmanlarla ilgilenenler bizimle facebook sayfamızdan: www.facebook.com/advanceprobasketball/ email atarak ermay@advanceprobasketball.com  veya 05334149772 üzerinden whatsapp yoluyla iletişim sağlayabilir.

Antrenmanlar Maslak, İstinye ve Kilyos’da salon ve açık hava’da değişken olarak yapılacak. Aylık olarak 10 – 12 seans arası sürecek olan antrenmanlar 3 aylık yaz dönemi sonunda oluşturulacak dijital profiller sayesinde işbirliği içerisinde olduğumuz ortaklarımız ve dostlarımız ile paylaşılarak AAU, NCAA ve basketbola profesyonel olarak gerek yurt içinde gerekse yurtdışında devam etmek için danışmanlık ile de devam ettirilecek.