• BITCOIN/TL
    2081928,103
    % -0,96
  • ETHEREUM/TL
    102425
    % -0,87
  • RIPPLE/TL
    17.08
    % -0,77
  • BITCOIN CASH/TL
    15510.05,270
    % -0,77
  • LITECOIN/TL
    2716.93
    % -1,27
  • COSMOS HUB/TL
    271.75
    % -1,96
  • CARDANO/TL
    15.32
    % -0,88
  • TETHER/TL
    32.47
    % -0,21

Şenol Güneş Beşiktaş – Fenerbahçe maçı hakkında açıklama yaptı

Şenol Güneş Beşiktaş – Fenerbahçe maçı hakkında açıklama yaptı

Şenol Güneş Beşiktaş – Fenerbahçe maçı hakkında açıklama yaptı

Süper Lig bu hafta büyük bir derbi heyecanına tanık olacak. Mario Gomez, Quaresma ve Oğuzhan Özyakup önderliğindeki Beşiktaş, Van Persie'li, Fernandao'lu ve Luis Nani'li Fenerbahçe'yi konuk edecek. Büyük karşılaşma öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. İşte Şenol Güneş'in derbi açıklamalarından satır başları.

Sezona sıkı başlayan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbiyi kazanmak istediklerini belirterek, “Rakibimiz de kazanmak isteyecektir. Her şeyden önemlisi dostluğun kazandığı, sevginin ve saygının kazandığı, güzelliğin kazandığı bir maç olsun” ifadelerini kullandı.

Ülkemizde Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında Fenerbahçe’yi kendi sahasında ağırlayacak güçlü Beşiktaş’ta derbi maçı için sürdürülen hazırlıklar tam gaz. Bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kurban Bayramı’nı kutlayarak; savaşların yaşanmadığı, huzurun ve mutluluğun olduğu bir dünya istediklerini söyleyerek, “Buna hep beraber katkı yapmamız gerekiyor. Futbol bir oyun bunun keyifli tarafını kullanmak istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

ŞENOL GÜNEŞ:UMARIM DOSTLUĞA KATKI YAPAN BİR MAÇ OLUR

Senelerin deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, “Maçlar kaybedilip veya kazanılıyor ama dostluklar ebedi oluyor. Umarım ki dostluğa katkı yapan bir maç olur. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de öyle isteyecektir. Her şeyden önemlisi dostluğun kazandığı, sevginin ve saygının kazandığı, güzelliğin kazandığı bir maç olsun. Gelenlerin keyif aldığı bir maç olsun” şeklinde konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.

Habermark Spor Servisi