• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Astana – Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Astana – Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Astana – Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Astana – Galatasaray maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Bu soruların cevabı verildi. Galatasaray Uefa Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Kazak temsilcisi Astana ile deplasmanda oynayacak. Galatsaray'da Kral Burak Yılmaz'ın yokluğu teknik kadroyu düşündürüyor. Astana maçı öncesi takımda son durum.

Uefa Şampiyonlar Ligi’ne Atletico Macrid'e yenilerek kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Astana’yı deplasmanda farklı mağlub etmek istiyor. Her iki takım da ilk maçlarından puan alamadı.

GALATASARAY KAFİLESİ KAZAKİSTAN'A VARDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Astana ile oynayacağı maç için Kazakistan’a gitti.

Sarı-kırmızılı kafile dün Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Astana’ya hareket etti. Yaklaşık beş saat süren bir yolculuğun ardından kente ulaşan Galatasaray, daha sonra dinlenmek üzere kamp yapacağı otele geçti.

Galatasaray’ın Astana maçı kamp kadrosunda yer alan futbolcuların tam listesi kamuoyu bilgisine sunuldu;

Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen – Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer – Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak – Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş

GALATASARAY-ASTANA MAÇINA İSVEÇ HAKEM

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Astana ile oynayacağı karşılaşmayı İsveç hakem Martin Strömbergsson yönetecek.

Kazakistan’ın Astana kentindeki Astana Arena’da TSİ 19.00’da başlayacak müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Daniel Gustavsson ve Joakim Flink’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Per Brogevik olacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 30 Eylül 2015 günü deplasmanda Kazakistan temsilcisi Astana’nın rakibi olacak. Maç, Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak ve şifreli olarak ekranlara gelecek.

DİKKAT: ASTANA – GALATASARAY MAÇI 19:00'DA BAŞLAYACAK.

Astana – Galatsaray maçı canlı izlemek için Tivibu üyesi olmak gerektiği bildirildi.

Habermark Spor Servisi