• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'da transfer bombası patlıyor! İlk Predator Maicon geliyor!

Galatasaray'da transfer bombası patlıyor! İlk Predator Maicon geliyor!

Galatasaray'da transfer bombası patlıyor! İlk Predator Maicon geliyor! İşte Galatasaray transfer haberleri 22.06.5017

Galatasaray transfer konusunda çok ağır bir süreci geride bırakmak üzere. Belhanda, Gomis, Acerbi, TeTe derken ilk savaşçı Maicon yola çıktı geliyor! Önemli haber ajanslarının son dakika haberi olarak verdiği bilgide. Maicon Galatasaray ile her konuda anlaştı.  NTV Spor'un sözleşme detaylarını bile açıkladığı transfer için artık taraftar saatleri sayıyor.

Porto yıllarından dolayı Avrupa'da tanınan bir isim olan Macion, defans hattında birçok hamle yapabilecek özelliği ile ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Vitor Hugo ile birlikte Galatasaray'a transferi gündemde olan futbolcu gerçek bir savaşçı. Orta sahada Felipe Melo'nun gidişinden sonra savaşçı, takımı ateşleyecek bir futbolcunun olmayışı, Galatasaray'ı dirençsiz bir takım haline getirmişti. Yaklaşık 2 senedir savaşçı kimliği olan bir takım göremeyen Galatasaray taraftarı Macion'un Galatasaray'a transfer olması için artık saatleri sayıyor.

İstikrar abidesi olan Macion Galatasaray 'da çok başarılı olmak için bütün gücünü sarfedeceğini açıkladı. İgor Tudor'un ağır antrenman temposuna rahatlıkla uyum sağlayabileceği düşünülen Maicon, savaşçı yapısının yanı sıra, defans hakkında Ujfalusi'den sonra aranan lider olarak ön plana çıkacak.

Semih, Ahmet ve Serdar ile uyum haline çalışacağı belirtilen Macion'un özellikle Türk Milli takım oyuncusu Serdar Aziz ile müthiş bir ikili olacağı tahmin ediliyor. Macion'un en belirgin özelliklerinden biri ise, korner yada serbest vuruşlarda hücum hattında çıktıktan sonra büyük bir patlama yaparak kendi defans hattını çok hızlı şekilde dönebilmesi.

Galatasaray yönetimi Maicon'un ardından, İtalyan betonu Acerbi ile ipleri koparmıyor. Otoriteler Sassuolo'nun Roma'dan gelecek bir teklif için fiyatı yüksek tutma çabasında olduğunu belirtiyorlar. Bilindiği gibi transfer sezonu Eylül ayına kadar devam ediyor. Vd Sassuolo ve Roma'nın pek aceleleri yok. Galatasaray ise sezonu erken açacağı için transferde aceleci davranıyor.

Macion Galatasaray'da oynamak için büyük heyecan yaşıyor

 

Habermark Spor Haberleri