• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'ın Predatorleri geliyor! Belhanda ve Gomis, Maicon yolda!

Galatasaray'ın Predatorleri geliyor! Belhanda ve Gomis, Maicon yolda!

Galatasaray'ın Predatorleri geliyor! Belhanda ve Gomis, Maicon yolda!

Galatasaray yeni, sezon öncesi bomba transferleri patlatmaya başladı Belhanda, Gomis Kap'a bildirildi. Maicon gelmek üzere. Yoğun uğraş veren Galatasaray yönetimi mutlu sonlara çok yakın. Gomis ve Belhanda İstanbul'a gelmek için yola çıktı. Habermark ekibinin hazırladığı Belhanda, Gomis ve Maicon istatistik bilgi videosu, Galatasaray 2018 transfer tanıtım videosu paylaşım rekorları kırıyor.

Belhanda Galatasaray'ı çok istedi ve Dinamo Kyiv ekibi ile uzun süren pazarlıklar sonucunda sarı kırmızılı formaya adını yazdırmayı başardı. Son sezonlarda pek parlak grafik çizemeyen, Wasley Sneijder'in yerine gelmiş ise yerini asla dolduramayacağı belirtilen Belhanda atacağı goller vereceği kilit paslar ve gol sonrası şovları ile dikkat çekecek gibi.

Gomis, şüphesiz mükemmel bir kariyere sahip. Drogba gibi bir ustanın ardından bir türlü yeri doldurulamayan golcünün sonrasında Galatasaray'a transfer olan Gomis, sarı kırmızılı ekip için birçok şeyden vazgeçti. Dursun Özbek ve yönetiminin özlenen savaşçı, parçalayıcı Galatasaray'ı oluşturma çabaları doğrultusunda İstanbul'a gelmeyi kabul eden Gomis, taraftarları heyecanlandıran bir diğer isim oalrak dikkat çekiyor. Fransa ligi zorluk olarak Türkiye ligine göre daha sert olarak nitelendirilsede bundan daha önce kariyeri bitti denilen Milan Baros'un Galatasaray'a transfer olduktan sonra nasıl patlama yaptığına bütün dünya kamuoyu şahit olmuştu. Galatasaray'ın en etkili Predator'lerinden biri olacak Gomis için taraftarlar forma bastırmak için gün sayıyor.

Maicon, Porto'dan yakın olarak tanınan, Avrupa kariyeri sırasında özellikle Uefa Şampiyonlar Ligi'nde kendinden söz ettiren gerçek bir dinamo ( bariyer ) olarak nitelendiriliyor. Son yıllarda Galatasaray'ın defans hattının çok yumuşak ve güçsüz kaldığı, özellikle hava toplarında etkisiz olduğu gözle görülür bir durum olarak belirtilmekteydi. Galatasaray Maicon'u alarak defansta yıllardır özlemini çektiği yeni dinamosuna kavuşmuş oldu.

Galatasaray'ın sağ ve sol bek olmak üzere, orta sahaya birde ön libero alacağı bilinen bir gerçek. 

Habermark'ın Galatasaray taraftarlar için hazırladığı,

Galatasaray'ın yeni Predator transferleri Belhanda, Maicon ve Gomis'in tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.

Bakın Galatasaray'ın transferleri nasıl geliyor;

Habermark Özel Haber

Emre Ata