• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Uefa Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları 20 Ekim 2015

Uefa Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları 20 Ekim 2015

 Uefa Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları 20 Ekim 2015

Uefa Şampiyonlar Ligi'nde alınan toplu sonuçlar belli oldu. Almanya'da Bayer Leverkusen, İtalyan devi Roma'yı ağırladı. Efsane karşılaşmalar arasında giren karşılaşmada tam tamına 8 gol atıldı.  Gecenin bir diğer mücadelesinde Arsenal, grupta iddiasını sürdürebilmek için mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta, Alman devi Bayern Münih'i Londra'da konuk etti. Gecenin diğer toplu sonuçları haberimizde.

Arsenal mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada , Alman devi Bayern Münih ile karşılaştı. Maçta Türk hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı.İki takımında kontrolü elden bırakmadığı mücadele kontra atak futbolu ile geçti. Arsenal hızlı hücumlarla Bayern kalesinde gol ararken, Bayern Münih Lewandowski ile maçın henüz 25. saniyesinde bir pozisyondan yararlanamadı. Kritik pozisyonlarda Arsenal savunması Bayern ataklarını savuşturmasını bildi. Alman kaleci Neuer ise yaptığı kurtarışlarla, karşılaşmaya ve Uefa Şampiyonlar Ligi gecesine damgasını vurdu. Bir pozisyonda Arsenal tarafından gelen hücum sırasında 6 pas diye tabir edilen bölgeden gelen bir kafa vuruşunu mükemmel bir kurtarıişla engelledi. Maçın ikinci yarısında daha etkin bir futbol sergileyen Arsenal, sahadan 2 -0 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Londra ekibi turnuvada iddasını sürdürdü.

Karşılaşmada Mesut Özil oynadığı futbol ile göz doldururken,Cüneyt Çakır ise verdiği doğru ve net kararlar ile kamuoyunun beğenisini topladı.

Hakan Çalhanoğlu'lu Bayer Leverkusen, İtalyan dinamosu Roma'yı Almanyada konuk etti. Tam 8 gol atılan karşılaşmada, kazanan çıkmadı. karşılaşmada tarihi anlar yaşandı. Maçta 2 farklı şekilde öne geçen Leverkusen bu üstünlüğünü koruyamadı, Roma 2 0'lık yenilgi durumundan 4-2 öne geçti. Fakat oyuna tekrar dahil olan Bayer Leverkusen skoru 4-4 durumuna taşımayı başardı. Futbol otoriteleri tarfından tarihe geçen bir karşılaşma olarak nitelendirilen karşılaşmada, Hakan Çalhanoğlu oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Gecenin bir diğer karşılaşmasında Valencia kendi evinde Gent'i konuk etti. Belçika şampiyonu karşısında zorlanan İspanyol takımı sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Rusya temsilcisi Zenit kendi evinde Fransız temsilcisi Lyon'u ağırladı. İlk yarısını önde kapattığı maçta sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmasını başardı. Zenit takımında Brezilya'lı süperstar Hulk attığı golle geceye damgasını vurmayı başardı.

İngiliz devi Chelsea Mourinho yönetiminde kan kaybı yaşamaya devam ediyor. Ukrayna deplasmanında Dynamo Kiev'i yenemeyen yıldızlar topluluğu Chelsea'de sular bir türlü durulmuyor. Siyasi anlamda kriz yaşamakta olan Kiev temsilcisi karşısında varlık gösteremeyen Chelsea takımı, sahadan 0 0 golsüz beraberlikle ayrıldı. Chelsea'de Diego Costa formsuzluğu ile dikkat çeken fubolcular arasında yer aldı. Brezilya'lı Willian ise bu sefer deplasmanda karşı takımın kilidini açmayı başaramadı.

Portekiz temsilcisi Porto ise, İsrail takımı Maccabi Tel-Aviv'i 2-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı ve 3 puanı kendi hanesine yazdırdı.

Dinamo ZagrebOlympiakos maçında ise gülen taraf Yunanistan temsilcisi oldu. Tek gol ile sonuca giden yunan temsilcisi, rövanş olarak Atina'da oynanacak maç için büyük avantaj elde etti.

İspanyol devi Barcelona ise, deplasmanda Bate Borisov'u 2-0 yenmeyi başardı. Barcelona'nın 2 golünüde İvan Rakitiç kaydetti. Lionel Messi'nin sakatlığında Barcelona zorlu virajları zorda olsa bir bir geçmee devamediyor.

Şampyonlar Ligi'nde temsilcismiz Galatasaray bu akşam Portekiz temsilcisi Benfica'yı Türk Telekom Arena'da konuk edecek. Galatasaray Benfica maçıhangi kanalda? Sorusunun yanıtı ise, 21.45'te Trt 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşma ile verilecek.

Habermark Spor Servisi